Συνεχιζεται η συναντηση τροϊκασ-στουρναρα

10:59 26/7/2012 - Πηγή: Fimotro
Στο υπουργείο Οικονομικών βρίσκονται οι επικεφαλής της τρόικας, οι οποίοι συναντώνται με τον αρμόδιο υπουργό, Γιάννη Στουρνάρα. Σε διαδοχικές συσκέψεις, που ολοκληρώθηκαν αργά χθες το απόγευμα, «κλείδωσε» το πλαίσιο κατευθύνσεων...
των περικοπών 11,5 δισ. ευρώ για την περίοδο 2013-2014 καθώς και τα μέτρα για το φετινό Προϋπολογισμό, ύψους 3 δισ. ευρώ. Το πλαίσιο θα τεθεί υπόψη της τρόικας, ενώ θα ενημερωθούν και οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση.
Από την πλευρά της τρόικας
τα τεχνικά κλιμάκια συνέχισαν την Τετάρτη την εξέταση στο υπουργείο Οικονομικών και στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Οι κ.κ. Τόμσεν και Μαζούχ θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις ενώ αναμένεται ότι θα απορρίψουν αρκετά μέτρα της ελληνικής πλευράς. Η βασική δυσκολία της διαπραγμάτευσης είναι να βρεθεί κοινό έδαφος, κάτι που φαίνεται ότι θα αργήσει να συμβεί.
Για τις 12.30 είναι προγραμματισμένο το ραντεβού των εκπροσώπων των δανειστών με τον υπουργό ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη.
Στο μεταξύ, στις 14.00 ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς θα συναντηθεί με τους αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, κ.κ. Βενιζέλο και Κουβέλη, στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να οριστικοποιήσουν τις κυβερνητικές αποφάσεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα