Συναντηση των "ενωμενων δημοσιογραφων" για τις εκλογες της ποεσυ

18:21 11/9/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Νίκος ΚούτρικαςΔημοσιογράφος ΕΣΗΕΑΑγαπητό Fimotro,Συνάντηση πραγματοποίησαν χθες στο κτίριο της ΕΣΗΕΑ οι υποψήφιοι του συνδυασμού "Ενωμένοι δημοσιογράφοι" με θέμα τις ερχόμενες εκλογές της ΠΟΕΣΥ. Η πρόεδρος της... ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου και ο γγ της ΠΟΕΣΥ
Δ. Κουμπιάς τόνισαν την αναγκαιότητα παρουσίας όλων στις εκλογές της ΠΟΕΣΥ ενώ με ένα ιδιαίτερο και ηλεκτρονικό τρόπο ομάδα υποψηφίων του συνδυασμού δειγμάτισαν την νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα εδώ που θα ανέβει σε λίγο με το προφίλ όλων των υποψηφίων καθώς και την αφίσα του συνδυασμού. Στην συνάντηση καυτηριάστηκε η σημερινή στάση της ΠΟΕΣΥ η οποία αρέσκεται μόνον στην μαζική παραγωγή ανακοινώσεων παρακάμπτοντας τον ουσιαστικό συνδικαλιστικό της ρόλο.
Έτσι:
Στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου, τα μέλη της ΕΣΗΕΑ καλούμαστε να αναδείξουμε τους εκπροσώπους της Ένωσής μας στο 7ο Πανελλαδικό Συνέδριο των αντιπροσώπων των Ενώσεων - μελών της ΠΟΕΣΥ, το οποίο διεξάγεται από τις 2 έως τις 5 Οκτωβρίου.
Ταυτόχρονα, διεξάγεται και το πρώτο Καταστατικό συνέδριο της Ομοσπονδίας, το οποίο αποτελεί μία προσπάθεια αλλαγής και εκσυγχρονισμού του Καταστατικού που ισχύει εδώ και 20 ακριβώς χρόνια.
Όλες οι Ενώσεις Συντακτών, πλην της ΕΣΗΕΑ, έχουν εκλέξει ήδη τους 49 συνέδρους τους. Η ΕΣΗΕΑ, ακόμη και με συμμετοχή 2.500 μελών στις εκλογές, θα εκλέξει 100 συνέδρους.
Αυτονόητο, λοιπόν, είναι πως η συμμετοχή μας θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη, διότι εκτός των άλλων, το Πανελλαδικό Συνέδριο των αντιπροσώπων των Ενώσεων – μελών αποτελεί το ανώτατο Σώμα και αποφασίζει για κάθε θέμα που δεν έχει ανατεθεί σε άλλο όργανο.
Keywords
Τυχαία Θέματα
Συναντηση,synantisi