Συναντηση ε.συ.ν. με τον υπουργο μακεδονιας και θρακης

16:01 13/3/2014 - Πηγή: Fimotro
Αντιπροσωπεία του Εθνικού Συμβολαίου Νεολαίας συναντήθηκε με τον Υπουργό Μακεδονίας και Θράκης Καράογλου Θεόδωρο στη Θεσσαλονίκη. Η...
αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον πρόεδρο του Ε.ΣΥ.Ν. κ. Δρίκο Αρμόδιο, τον Αντιπρόεδρο Εσωτερικών του Ε.ΣΥ.Ν. κ. Δελακουρίδη Ιωάννη, την Αντιπρόεδρο Εξωτερικών του Ε.ΣΥ.Ν. κα Κουιτζόγλου Δομνίκη και το μέλος της Γραμματείας εξωτερικών υποθέσεων Ε.ΣΥ.Ν. κ. Ιμπρίαλος Κωνσταντίνος ενημέρωσε τον Υπουργό για τις προτεραιότητες που έχει θέσει το Ε.ΣΥ.Ν. στο πλαίσιο της Προεδρίας
του European Youth Forum καθώς και τις πρωτοβουλίες που θα λάβει για την στήριξη της Ελληνικής Νεολαίας στο άμεσο χρονικό διάστημα.
Η εν λόγω συνάντηση διεξήχθη σε πάρα πολύ καλό κλίμα, με τον πρόεδρο κ. Δρίκο να τονίζει την διάθεση του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας για ακόμα στενότερη συνεργασία με το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης, ευχαριστώντας τον Υπουργό κ. Καράογλου για την μέχρι τώρα προσφορά του στα ζητήματα που ταλανίζουν την Ελληνική Νεολαία στη σημερινή εποχή.
Από την πλευρά του ο κ. Υπουργός εξήρε το έργο του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας, εξέφρασε τις ανησυχίες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική νεολαία εν καιρώ κρίσεως και διαβεβαίωσε ότι το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια και δραστηριότητα του Ε.ΣΥ.Ν.
Keywords
Τυχαία Θέματα