Συναντηση δ. κουρκουλα με ευρωβουλευτες...

00:52 27/8/2013 - Πηγή: Fimotro

"Πρεμιέρα" επαφών ενόψει της Ελληνικής Προεδρίας της Ε.Ε. το α' εξάμηνο του 2014, είχε ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημ.Κούρκουλας,... καθώς τον επισκέφθηκαν ευρωβουλευτές-μέλη της επιτροπής Εσωτερικής Αγοράς και Προστασίας των Καταναλωτών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Επικεφαλής της αντιπροσωπείας ήταν ο πρόεδρος της Επιτροπής MalcomHarbour (που προέρχεται από την Ομάδα των Ευρωπαίων Συντηρητικών-Μεταρρυθμιστών) και στο πλαίσιο της επίσκεψης η αντιπροσωπεία θα συναντηθεί με μέλη της κυβέρνησης, φορείς της εσωτερικής αγοράς και καταναλωτές.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο πρόγραμμα και τις προτεραιότητες
της Ελληνικής Προεδρίας, καθώς και στις επόμενες ευρωεκλογές. Ο κ.Κούρκουλας υπογράμμισε ότι "το στοίχημα" των ευρωεκλογών είναι η επαναφορά της ευρωπαϊκής ιδέας "στην καρδιά και το μυαλό των Ευρωπαίων πολιτών", τονίζοντας ότι πρέπει να ανασχεθεί η επικράτηση των αντιευρωπαϊκών δυνάμεων.
Αναφορικά με την ελληνική κρίση, ο κ.Κούρκουλας επεσήμανε ότι ο ελληνικός λαός κατέβαλε "πρωτόγνωρες προσπάθειες", οι οποίες έχουν ήδη αποδώσει κάποια πρώτα αποτελέσματα, όπως φαίνεται από τα μακροοικονομικά μεγέθη της χώρας.
Πηγή: ΑΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα