Συμφωνη η δημαρ σε νομοθετικες πρωτοβουλιες για τη χρυση αυγη...

17:45 1/10/2013 - Πηγή: Fimotro
Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ αποφάσισε στη σημερινή της συνεδρίαση να στηρίξει τις νομοθετικές πρωτοβουλίες στη Βουλή, που αποβλέπουν στην εξάλειψη του εκφασισμού της κοινωνίας και στην αντιμετώπιση της δράσης της Χρυσής Αυγής...

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε να ψηφίσει τη διάταξη που αφορά στη διακοπή της κρατικής χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής.
Η Δημοκρατική Αριστερά αποφασίσε ακόμη να στηρίξει και ενδεχόμενη νομοθετική ρύθμιση για να μην γίνουν επαναληπτικές εκλογές, εφόσον οι βουλευτές τής Χρυσής Αυγής αποφασίσουν να παραιτηθούν.
Η Εκτελεστική Επιτροπή του κόμματος αναμένει ακόμη τη συζήτηση για τον αντιρατσιστικό νόμο, δεδομένης πρόταση νόμου που είχε καταθέσει μαζί με το ΠΑΣΟΚ.
Την πρόθεση της ΔΗΜΑΡ να ψηφίσει οποιαδήποτε νομοθετική ρύθμιση προωθήσει η κυβέρνηση, προκειμένου να μη γίνουν επαναληπτικές εκλογές, γνωστοποίησε και ο Θόδωρος Μαργαρίτης.
Μιλώντας στον ρ/σ Βήμα, το στέλχος της ΔΗΜΑΡ σημείωσε: «Στηρίζουμε την κυβέρνηση και για νομοθετική πράξη, αν χρειαστεί, για τις παραιτήσεις βουλευτών».
«Φυσικά θα ψηφίσουμε την τροπολογία για τη χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής και τις αποζημιώσεις των βουλευτών της, όπως θα ψηφίσουμε και οποιαδήποτε νομοθετική ρύθμιση προβλέπει το να μην πάμε σε επαναληπτικές εκλογές, από καταχρηστικές παραιτήσεις βουλευτών», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Σε αυτά τα ζητήματα θα στηρίξουμε την κυβέρνηση, γιατί μας ενδιαφέρει να έχουμε ένα αρραγές μέτωπο απέναντι στη φασιστική απειλή για την εξάρθρωση της Χρυσής Αυγής», κατέληξε ο κ. Μαργαρίτης.
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα