Συλληψη στον εβρο διακινητη παρανομων μεταναστων μετα απο διημερη καταδιωξη...

08:47 24/9/2013 - Πηγή: Fimotro
Συνελήφθησαν στον Έβρο, μετά από διήμερη καταδίωξη, ένας 34χρονος Σύρος διακινητής παράνομων μεταναστών και ένας 33χρονος ομοεθνής του, ...
ο οποίος έσπευσε στο σημείο για να τον βοηθήσει να διαφύγει της σύλληψης.
Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Παρασκευής στην επαρχιακή οδό του Μικρού Δερείου, όταν ΙΧ το οποίο οδηγούσε ο 34χρονος δεν σταμάτησε για έλεγχο κατόπιν σήματος των αστυνομικών.
Άμεσα οργανώθηκε ευρεία αστυνομική επιχείρηση και το ίδιο πρωί εντοπίστηκε και καταδιώχθηκε στην περιοχή του Μεγάλου Δερείου, ωστόσο τελικά εγκατέλειψε το όχημα, στο οποίο επέβαιναν επτά παράνομοι μετανάστες,
και κατάφερε να διαφύγει.
Την επόμενη ημέρα εντοπίστηκε ΙΧ με οδηγό των 33χρονο και συνεπιβάτη τον 34χρονο. Για ακόμη μία φορά οι δράστες δεν υπάκουσαν στις υποδείξεις των αστυνομικών, ανέπτυξαν ταχύτητα και αργότερα εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και διέφυγαν, εκμεταλλευόμενοι την πυκνή βλάστηση.
Λίγο αργότερα και μετά από εκτεταμένες έρευνες με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου συνελήφθη ο 33χρονος, που κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία, ενώ το βράδυ του Σαββάτου συνελήφθη και ο 34χρονος.
Ο διακινητής αντιστάθηκε κατά τη σύλληψη, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ελαφρά.
Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο 33χρονος μετέβη στην περιοχή, προκειμένου να παραλάβει το διακινητή και να διευκολύνει την διαφυγή του.
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα