Συλληψη στο ματι ενος απο τους πλεον καταζητουμενους ληστες...

19:37 4/6/2013 - Πηγή: Fimotro
Μετά από γιγαντιαία και συντονισμένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ, που θύμιζε κινηματογραφική καταδίωξη, συνελήφθη στην περιοχή Μάτι της Νέας Μάκρης ένας κακοποιός ο οποίος φέρεται να συμμετείχε σε ληστεία τραπεζικής χρηματαποστολής ...
που είχε γίνει προ καιρού στην Καλαμάτα και στην οποία είχαν τραυματιστεί και αστυνομικοί.
Πρόκειται για έναν 43χρονο, από τους πλέον
καταζητούμενους ληστές και παλιό γνώριμο της Ασφάλειας, ο οποίος θεωρείται μέλος της συμμορίας με τα καλάσνικοφ, που έχει διαπράξει σωρεία ένοπλων ληστειών σε χρηματαποστολές και τράπεζες κατά το παρελθον.

Πριν απο ένα χρόνο ακριβώς, μαζί με πέντε συνεργούς του λήστεψαν την Εμπορική Τράπεζα Καλαμάτας.

Τότε οι αστυνομικοί είχαν καταδιώξει τους κακοποιούς, οι οποίοι μάλιστα είχαν εισβάλλει και είχαν ταμπουρωθεί μέσα σε μια πολυκατοικία της πόλης και είχε σημειωθεί ανταλλαγή πυροβολισμών από την οποία είχαν τραυματιστεί τρεις αστυνομικοί.

Κάποιοι από τους κακοποιούς εκείνους είχαν καταφέρει να διαφύγουν, ένας εκ των οποίων ήταν και ο συλληφθείς.

Χτες Δευτέρα, ο καταζητούμενος εντοπίστηκε σε σπίτι- κρησφύγετο, που είχε νοικιάσει στη συμβολή της λεωφόρου Μαραθώνος με την οδό Τήνου στην περιοχή Μάτι και στις πέντε τα ξημερώματα της Τρίτης πραγματοποιήθηκε η επιχείρηση που έπιασε στον... ύπνο τον 43χρονο.

Οι άνδρες της ΕΚΑΜ έσπασαν με εκρηκτικά την πόρτα του σπιτιού και εισέβαλαν στο σπίτι, όπου συνέλαβαν τον 43χρονο πριν προλάβει να αντιδράσει. Στην κατοχή του βρέθηκαν τρία πιστόλια γεμάτα, έτοιμα για χρήση.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Αττικής, η οποία σχηματίζει δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Keywords
Τυχαία Θέματα