Συγκέντρωση φορέων πειραιά στο γήπεδο γ. καραϊσκάκης για τον πόλεμο που δέχεται ο ολυμπιακός (φωτό)

11:20 5/5/2017 - Πηγή: Fimotro

Ηχηρό μήνυμα στήριξης του Ολυμπιακού και καταδίκης της επιχείρησης απαξίωσης της κυριαρχίας του εντός των γηπέδων, έδωσε ο πολιτικός κόσμος του Πειραιά στην ανοιχτή συζήτηση που διοργάνωσαν χθες στο «Vammos» του «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, ο Σύνδεσμος Βετεράνων, η ΠΕΦΟ και η Θύρα 7.

Στη συγκέντρωση έδωσαν το

«παρών», μεταξύ άλλων, οι Ιωάννης Τραγάκης (βουλευτής Ν.Δ.), Δημήτρης Καμμένος (ΑΝ.ΕΛ.), Θεόδωρος Δρίτσας (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ), Γιάννης Μώραλης (δήμαρχος Πειραιά), Εύη Καρακώστα(βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ), Δημήτρης Διαμαντίδης(πολιτευτής ΔΗ.ΣΥ.), Γιώργος Ιωακειμίδης(δήμαρχος Ρέντη), Σταύρος Κασιμάτης(δήμαρχος Κορυδαλλού), Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου (βουλευτής ΕνωσηςΚεντρώων), Κώστας Κατσαφάδος (βουλευτής Ν.Δ.), Δημήτρης Καρύδης (πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ), Νίνα Κασιμάτη (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ), Ελένη Σταματάκη (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ), Γεωργία Γεννιά (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ) και Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος (πρώην υπουργός Παιδείας της Ν.Δ.).

Φυσικά, εκεί ήταν και μεγάλες μορφές του παρελθόντος της ομάδας του Πειραιά όπως ο Γιώργος Δαρίβας, ο Ηλίας Υφαντής, ο Μπάμπης Σταυρόπουλος, ο Παναγιώτης Κελεσίδης, ο Ανδρέας Μπονόβας, ο Πέτρος Καραβίτης και φυσικά εκπρόσωποι της Θύρας 7 και της ΠΕΦΟ. «Το τελευταίο διάστημα, η προσπάθεια απαξίωσης των τίτλων του Ολυμπιακού πέρασε στο στάδιο της σπίλωσης. Στοχοποιήθηκαν παράγοντες, πρόεδρος, διαιτητές, για να αποδείξουν σε μια μικρή μερίδα των δικών τους ότι δεν φταίει που δεν επενδύουν, αλλά πως ευθύνεται ο Ολυμπιακός», δήλωσε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

Ο Κώστας Κατσαφάδος πρότεινε να γίνει κοινή επερώτηση των βουλευτών της Ά και Β´ Πειραιά από όλες τις παρατάξεις που είναι στη Βουλή, προκειμένου να δοθούν συγκεκριμένες εξηγήσεις γιατί «κυνηγιέται», όπως είπε χαρακτηριστικά ο Ολυμπιακός. Φυσικά, μαζί του συμφώνησε η συντριπτική πλειονότητα των παρευρεθέντων βουλευτών.

Ο Θεόδωρος Δρίτσας, πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε: «Τα πρωταθλήματα κερδίζονται στο γήπεδο και μόνο στο γήπεδο και το φετινό πανάξια το έχει κατακτήσει ο Ολυμπιακός και δεν μπορεί να τουτο στερήσει κανείς». Επίθεση κατά του Ζουράριεξαπέλυσε ο ομόσταβλός του βουλευτής στους ΑΝ.ΕΛ., Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος αποκάλυψε: «Εγινε φασαρία στο κόμμα για όσα είπε».

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού,Μιχάλης Κουντούρης, στο ξεκίνημα της κουβέντας, ξεκαθάρισε προς τους πολιτικούς ότι δεν είναι αντικυβερνητική συζήτηση και έστειλε το μήνυμα ότι «θέλουμε να ξέρουμε ποιοι είναι για την ομάδα και τον Πειραιά και ποιοι είναι μόνο για το κόμμα τους», ενώ υπογράμμισε ότι ο Ολυμπιακός με 80.000 ενεργά μέλη στα μητρώα του μεγαλουργεί σε όλα τα σπορ.

Από την πλευρά του, ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, σημείωσε: «Δεσμεύομαι να παραδώσουμε φάκελο με όλα τα στοιχεία στους βουλευτές, για να ξέρουν πώς δομήθηκε η συκοφαντία κατά του Ολυμπιακού». Καταλήγοντας τόνισε: «Στο τέλος, αυτό που μένει δεν είναι τα λόγια των εχθρών σου, αλλά η σιωπή των φίλων σου».

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων του Ολυμπιακού, Γιώργος Δαρίβας, επεσήμανε ότι ο Ολυμπιακός είναι μόνος του εναντίον όλων: «Ζητάνε πρωταθλήματα που δεν έχουν κερδίσει στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός είναι μόνος εναντίον όλων. Κάτω τα χέρια από τον γίγαντα Ολυμπιακό».

Keywords
Τυχαία Θέματα