Συγκεντρωση διαμαρτυριας κατα της διαθεσιμοτητας απο την ολμε...

12:36 22/7/2013 - Πηγή: Fimotro
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της διαθεσιμότητας, που αρχίζει από σήμερα με 2.000 εκπαιδευτικούς, διοργανώνει στις 12 το μεσημέρι η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) στα γραφεία της στο Σύνταγμα...
Ανάλογες συγκεντρώσεις και παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες περιοχές.
Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ έχει καλέσει τις ομοσπονδίες των κλάδων που βρίσκονται σε κινητοποίηση αυτή την περίοδο, αλλά και όλες τις ομοσπονδίες δημόσιου και ιδιωτικού τομέα,
σε συνάντηση την Τετάρτη 24/7 για να οργανωθεί από κοινού ο αγώνας ενάντια στις διαθεσιμότητες - απολύσεις αλλά και συνολικά ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης - τρόικας.
«Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Μπορούμε με τον μαζικό, συντονισμένο, παρατεταμένο αγώνα να τους σταματήσουμε», διαμηνύουν οι εκπαιδευτικοί.
Μηνυτήρια αναφορά
Παράλληλα, η ΟΛΜΕ έχει καταθέσει μηνυτήρια αναφορά σχετικά με το νόμο για τη διαθεσιμότητα.
Η μηνυτήρια αναφορά στρέφεται κατά του υπουργού Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλου, του γενικού γραμματέα του Υπουργείου κ. Κυριαζή και κατά της αναπληρώτριας προϊσταμένης Γεν. Δ/νσης Υπουργείου Παιδείας κ. Καρδαμίτση και κατά παντός άλλου υπευθύνου «για την ενέργειά τους να προχωρήσουν στην υλοποίηση του νόμου για τις διαθεσιμότητες των εκπαιδευτικών πριν ακόμη αυτός ψηφιστεί από το Κοινοβούλιο και να δημοσιοποιήσουν τους πίνακες που περιείχαν προσωπικά δεδομένα 2.500 εκπαιδευτικών».
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα