Συγχαρητηρια στον τζιτζικωστα για τον ρολο του ως περιφερειαρχη εδωσαν οι μεταλλωρυχοι

Ανακοίνωση για την συνάντηση που είχαν με τον υποψήφιο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Απόστολο Τζιτζικώστα, το περασμένο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη εξέδωσαν οι εργαζόμενοι στα μεταλλεία...
Σε αυτή η μεταλλωρύχοι επισημαίνουν ότι ο κ. Τζιτζικώστας «κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας και σχετικά με το θέμα των Μεταλλείων Κασσάνδρας στη Β.Α. Χαλκιδική, κράτησε μία ουδέτερη στάση αποφεύγοντας να επιλέξει πλευρά, στάση που θεωρούμε ότι αρμόζει στο θεσμικό του ρόλο».

«Η διοίκηση
πρέπει να δίνει λύσεις, να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση προβλημάτων, υπηρετώντας την ανάπτυξη και τη νομιμότητα. Αυτό επιθυμούμε να συνεχιστεί και από τον κ. Περιφερειάρχη», συνεχίζει η ανακοίνωση του Σωματείου Υπογειτών Μεταλλείων Κασσάνδρας η οποία καταλήγει ως εξής: «Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε για την αποφυγή παρεξηγήσεων όσον αφορά τις επερχόμενες εκλογές για την προεδρία της Ν.Δ., ότι ως σωματεία εργαζομένων μένουμε μακριά από οποιεσδήποτε κομματικές διεργασίες και θα συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε θετικά σε κάθε κάλεσμα για συζήτηση από οποιοδήποτε πολιτικό και θεσμικό πρόσωπο ή φορέα, που επιθυμεί να έχει διάλογο μαζί μας».
Keywords
Τυχαία Θέματα