Στους πλημμυροπαθεις η μερκελ με λαθος dress code...

16:54 5/6/2013 - Πηγή: Fimotro
Με το χαμόγελο στα χείλη, η "σιδηρά κυρία" της Γερμανίας, Ανγκελα Μέρκελ, επισκέφθηκε τις περιοχές της Βαυαρίας και της ανατολικής Γερμανίας που έχουν υποστεί μεγάλες καταστροφές από τις σφοδρές πλημμύρες...
Ο φακός την απαθανάτισε να κουβαλάει σακιά και να σφίγγει το χέρι των σωστικών συνεργείων και των συμπολιτών της που είδαν τις περιουσίες τους να χάνονται.

Εκτός από χαμόγελα, η frau Μέρκελ μοίρασε και ευρώ. Υποσχέθηκε το ποσό των 100 εκατομμυρίων
ευρώ για τις πληγείσες περιοχές ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ενισχυθεί η οικονομική βοήθεια σε περίπτωση ανάγκης.

Οι επικοινωνιολόγοι της σωστά την συμβούλευσαν να επισκεφθεί τις πληγείσες περιοχές της Γερμανίας, όμως δεν της επεσήμαναν το dress code για αυτές τις περιπτώσεις . Η γερμανίδα καγκελάριος υπέπεσε για μια ακόμη φορά σε ενδυματολογικό ατόπημα αφού ναι μεν πάνω από το κόκκινο σακάκι έβαλε αδιάβροχο, όμως για να μην χαλάσει η εξωτερική της εμφάνιση, αντί να φορέσει γαλότσες για να περπατήσει στις λάσπες, όπως είχε κάνει ο προκάτοχός της Γκέρχαρντ Σρέντερ το 2002, δεν αποχωρίστηκε τα κανονικά της παπούτσια.

Μετά από μια πτήση πάνω από την περιοχή της βαυαρικής πόλης Πάσσαου η καγκελάριος εξέφρασε την άποψη ότι η κατάσταση είναι «φοβερή» και πιο δραματική απ΄ ότι το 2002.

Η Μέρκελ, πάντως, έχει κάθε λόγο να χαμογελά καθώς ενώ η χώρα της κινείται σε προεκλογική τροχιά, η ίδια διατηρεί σταθερό και μεγάλο προβάδισμα έναντι των Σοσιαλδημοκρατών στις τελευταίες δημοσκοπήσεις .
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα