Τους 245 εφτασαν οι νεκροι στην ιταλια!!!

07:53 25/8/2016 - Πηγή: Fimotro
Τις πληγές της μετρά η Ιταλία μετά το καταστροφικό χτύπημα του Εγκέλαδου που ισοπέδωσε χωριά ολόκληρα και προκάλεσε τον θάνατο δεκάδων ανθρώπων και τον τραυματισμό εκατοντάδων...

Τουλάχιστον 245 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Ιταλία εξαιτίας του σεισμού που έπληξε τη χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ανέφερε ο πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.
«Υπάρχουν τουλάχιστον 120 ζωές που χάθηκαν και αυτός δεν είναι ακόμη ο οριστικός απολογισμός», τόνισε ο Ρέντσι στη συνέντευξη που παραχώρησε από το Ριέτι, σε μικρή απόσταση από την περιοχή που επλήγη
από τον σεισμό των 6 βαθμών, στην οποία έκανε μια σύντομη επίσκεψη. Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας έκανε επίσης λόγο για 368 τραυματίες, επικαλούμενος τα μέχρι στιγμής στοιχεία.
Τραγωδία δίχως τέλος στην Ιταλία - Πάνω από 120 νεκροί [video + φωτογραφίες]
Οι εκπρόσωποι της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας προσθέτουν ότι υπάρχουν πολλοί αγνοούμενοι και άνθρωποι παγιδευμένοι κάτω από τα συντρίμμια, κάτι που σημαίνει ότι ο τελικός απολογισμός θα είναι πιθανότατα ακόμη βαρύτερος.
Μεταξύ των νεκρών περιλαμβάνονται και πολλά παιδιά.
«Δεκάδες άνθρωποι παραμένουν κάτω από τα ερείπια και ο αριθμός των θυμάτων μπορεί να αυξηθεί» είχε δηλώσει νωρίτερα ο δήμαρχος του μαρτυρικού Αματρίτσε,Σέρτζιο Πιρότσι.
Ο σεισμός έχει ισοπεδώσει πολλά κτήρια σε χωριά της επαρχίας Ριέτι, στα κεντρικά της χώρας .
Keywords
Τυχαία Θέματα