Στον συριζα περιμεναν μεγαλυτερη συγκεντρωση χθες στο συνταγμα

Κατά πολύ κατώτερη των προσδοκιών ήταν η συγκέντρωση που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ της Κυριακής στην πλατεία Συντάγματος, με στόχο να ακουστεί η φωνή του λαού απέναντι σε όσα διαδραματίζονταν εντός του...
Κοινοβουλίου. Μόνο που ο λαός αποφάσισε να μη μιλήσει και έτσι η συμμετοχή ήταν μικρή, και τη συγκέντρωση στήριξαν ουσιαστικά οι βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Από την προετοιμασία και μόνο φαινόταν πως
ο ΣΥΡΙΖΑ ήλπιζε ότι το κάλεσμά του θα έβρισκε ανταπόκριση: Από το απόγευμα είχε κλείσει ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα, το ίδιο και οι γύρω δρόμοι, ενώ είχε στηθεί μεγάφωνα στην πλατεία για να αναμεταδίδουν τα τεκταινόμενα στη Βουλή. Τελικά όμως ο κόσμος δεν ανταποκρίθηκε, γεγονός που έχει δημιουργήσει έντονο προβληματισμό στην ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συγκέντρωση εμφανίστηκαν οι Παναγιώτης Λαφαζάνης, Δημήτρης Παπαδημούλης, Δημήτρης Στρατούλης, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος σήμερα στη συγκέντρωση έκανε λόγο για πανωλεθρία του ΣΥΡΙΖΑ: «Η πανωλεθρία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η συγκέντρωση που οργάνωσε στο Σύνταγμα, που κάλεσε τον κόσμο σε επανάσταση, και είχαμε την εικόνα μιας χούφτας ανθρώπων, στις 7 το απόγευμα ήταν 300 άτομα και στις 8 ήταν 1.000 με 1.200 συγκεντρώσαν κόσμο για να μη φαίνεται άδεια η πλατεία. Ο ΛΑΟΣ έκανε μεγαλύτερες συγκεντρώσεις. Ούτε τους απολυμένους της ΕΡΤ δεν μπόρεσαν να μαζέψουν» δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Η συμμετοχή στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Συντάγματος προκάλεσε διαδικτυακό πόλεμο ανάμεσα στην αξιωματική αντιπολίτευση και τον διευθυντή του γραφείου Τύπου του Σαμαρά, κ. Γιώργο Μουρούτη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Μουρούτης ανέβασε μία φωτογραφία στο προφίλ του στο Twitter, όπου ο χώρος έξω από τη Βουλή είναι άδειος, γράφοντας: «Ώρα 6 - Η επανάσταση καθυστερεί - Η πλατεία Συντάγματος ανθίσταται - Η ανατροπή στο πεζοδρόμιο... αναβάλλεται».

Το left.gr σε ανάρτηση-απάντηση σχολίασε: Δεν βλέπει κόσμο στο Σύνταγμα ο Γ. Μουρούτης. Έτσι ισχυρίζεται στο twitter ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Αντώνη Σαμαρά... Mόνο που η φωτογραφία που χρησιμοποιεί είναι από πρόπερσι!».

«7:15 οι συγκεντρωμένοι του ΣΥΡΙΖΑ και της ΧΑ δεν ξεπερνούν τους 70», έγραψε αργότερα ο κ.
Keywords
Τυχαία Θέματα