Στον προεδρο της δημοκρατιας για το προσφυγικο η ε. βοζεμπεργκ μαζι με το ελκ

17:16 17/6/2016 - Πηγή: Fimotro
Επίσημη προγραμματισμένη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, πραγματοποίησε σήμερα, Παρασκευή 17 Ιουνίου, στις 12 το μεσημέρι πενταμελής...
αντιπροσωπεία της Kοινοβουλευτικής Oμάδας του Ε.Λ.Κ., που βρίσκεται από την Τετάρτη στην Ελλάδα, με πρωτοβουλία της Ευρωβουλευτού της Νέας Δημοκρατίας κυρίας Ελίζας Βόζεμπεργκ - Βρυωνίδη, προκειμένου να συζητήσει με τους αρμόδιους φορείς για τις εξελίξεις στο προσφυγικό.

Η
Ελίζα Βόζεμπεργκ με τους Ευρωπαίους συναδέλφους της συζήτησαν επί μία ώρα σχεδόν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις προκλήσεις και δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα στη διαχείριση του προσφυγικού, την παγκόσμια διάσταση του προβλήματος καθώς και την ανάγκη για περισσότερη αλληλεγγύη από όλα τα κράτη μέλη προς την Ελλάδα, προκειμένου να εφαρμοστούν ταχύτερα τα προγράμματα μετεγκατάστασης και να ελαφρυνθεί η χώρα από το δυσανάλογο βάρος, που έχει κληθεί να διαχειριστεί.

Αμέσως μετά την επίσκεψη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ακολούθησε συνάντηση των μελών του ΕΛΚ με τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή Β΄ Αθηνών, κ. Κωστή Χατζηδάκη, και το Συντονιστή Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή Α' Αθηνών, κ. Βασίλη Κικίλια, στα γραφεία του Kόμματος, όπου συζητήθηκε το εθνικό σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για το προσφυγικό - μεταναστευτικό ζήτημα και επιβεβαιώθηκε για ακόμη μία φορά η στενή συνεργασία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος με τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα