Στον προεδρο της δημοκρατιας για την ερτ το μεσημερι ο αλεξης τσιπρας

09:48 12/6/2013 - Πηγή: Fimotro

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συναντάται σήμερα στις 12 το μεσημέρι για το θέμα της ΕΡΤ ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ζήτησε από τον Κάρολο Παπούλια να μην υπογράψει την Πράξη Νομοθετικού...
Περιεχομένου και να μη συνδέσει το όνομά του με μια πράξη κατάφωρα αντιδημοκρατική, που δεν έχει και καμία πολιτική νομιμοποίηση από τη στιγμή που οι δύο από τις τρεις πολιτικές δυνάμεις που συμμετέχουν στην
κυβέρνηση (ΠαΣοΚ και ΔΗΜΑΡ) δηλώνουν ότι δεν τη στηρίζουν.

Χθες, λίγο μετά την ανακοίνωση της κυβερνητικής απόφασης για το κλείσιμο της ΕΡΤ, ο Αλέξης Τσίπρας μετέβη στην Αγία Παρασκευή, στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση.

Πρόκειται για πραξικόπημα το οποίο στρέφεται ενάντια στον ελληνικό λαό, υπογράμμισε σε δηλώσεις του, για να προσθέσει ότι η κυβέρνηση φιμώνει την ΕΡΤ μετά από απαίτηση της τρόικας.

Η κυβέρνηση θέλει να μετατρέψει στη συνέχεια την ΕΡΤ σε ΥΕΝΕΔ για να προπαγανδίζει υπέρ της κυβέρνησης.

Συνέχισε λέγοντας ότι η κυβέρνηση προβαίνει σε παράνομη πράξη με το κλείσιμο του δημόσιου δικτύου και κάλεσε το λαό να στηρίξει τους εργαζόμενους. «Δεν έχουν το δικαίωμα να διακόψουν το σήμα που εκπέμπει η δημόσια συχνότητα», υπογράμμισε.
Keywords
Τυχαία Θέματα