Στο νοσοκομειο ο πριγκηπας φιλιππος

Τον πρίγκιπα Φίλιππο επισκέφτηκε η βασίλισσα Ελισάβετ το Σάββατο, μαζί με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, μετά την επιτυχή επέμβαση αγγειπολαστικής με τοποθέτηση στεντ, στην οποία υποβλήθηκε ο...
90χρονος Δούκας του Εδιμβούργου.

O πρίγκιπας Φίλιππος είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο Πάπγουορθ μετά από πόνο στο στήθος, ο οποίος οφειλόταν σε φραγμένη αρτηρία.

Τον πρίγκιπα επισκέφτηκε η βασίλισσα το μεσημέρι του Σαββατου, μαζί με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Η επίσκεψη κράτησε περίπου 45 λεπτά.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, οι γιοι της Έντουαρντ και Άντριου και η
κόρη της Άννα, έφτασαν στο νοσοκομείο με ελικόπτερο, και συναντήθηκαν επίσης με τον διοικητή του νοσοκομείου. Αφού έφυγαν, έφτασαν στο νοσοκομείο και ο πρίγκιπας Κάρολος με τη σύζυγό του Καμίλα.

Ο 90χρονος σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, πρίγκιπας Φίλιππος, υποβλήθηκε σε επέμβαση για την τοποθέτηση στεντ την προηγούμενη νύχτα. Τα Ανάκτορα του Μπάκινγχαμ ανακοίνωσαν ότι οι πόνοι στο στήθος προέρχονταν από φραγμένη αρτηρία και πρόσθεσαν ότι ο Δούκας του Εδιμβούργου πέρασε μια ήσυχη νύχτα μετά την επέμβαση.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πάπγουορθ, κοντά στο Σάντρινγκχαμ όπου η βασιλική οικογένεια περνά, κατά παράδοση, τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Keywords
Τυχαία Θέματα