Στις 12 το μεσημερι ο σαμαρας στον παπουλια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΩΡΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
Τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη πρόωρων εκλογών, μετά την αδυναμία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, πρόκειται να ζητήσει από τον Κάρολο Παπούλια στις 12 σήμερα το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Με...
τη διάλυση της Βουλής ξεκινά η προεκλογική περίοδος, που θα ολοκληρωθεί με το στήσιμο της κάλπης στις 25 Ιανουαρίου, όπως εισηγείται
ο πρωθυπουργός.
Έτσι, από σήμερα τίθενται σε ισχύ όλοι οι περιορισμοί, όπως για παράδειγμα στις εμφανίσεις των υποψηφίων βουλευτών.
Παράλληλα, με τη διάλυση της Βουλής και την επίσημη προκήρυξη εκλογών, αρχίζει και ο προεκλογικός αγώνας των κομμάτων. Ήδη, οι κομματικοί μηχανισμοί βρίσκονται σε πλήρη κινητοποίηση, καταρτίζοντας τα ψηφοδέλτια.
Η πρώτη ατύπως προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, με τον Αλέξη Τσίπρα να χρησιμοποιεί υψηλούς τόνους.
Ούτως ή άλλως, η προεκλογική μάχη, ειδικά μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, αναμένεται να διεξαχθεί σε ιδιαίτερα πολωμένο κλίμα.
Επιπλέον, σε ό,τι αφορά τις προεκλογικές διεργασίες, ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται σε διαβουλεύσεις με τον Φώτη Κουβέλη σχετικά με το ενδεχόμενο να ενταχθούν στελέχη της ΔΗΜΑΡ στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ.
Keywords
Τυχαία Θέματα