''στη γραμμη γιωτοπουλου ο συριζα''...

20:31 21/1/2014 - Πηγή: Fimotro
Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ, που ξεκίνησε με αφορμή την απειλητική διαδικτυακή επανεμφάνιση του Χριστόδουλου Ξηρού...
Στο σίριαλ της δικομματικής κόντρας ήρθε να προστεθεί νέα σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε κατά του ΣΥΡΙΖΑ η εκπρόσωπος
Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κυρία Άννα Ασημακοπούλου, κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για… σύμπλευση με τον καταδικασμένο ως ηγέτη της 17 Νοέμβρη Αλέξανδρο Γιωτόπουλο και τους ισχυρισμούς του ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός δεν απέδρασε, αλλά απελευθερώθηκε σκοπίμως από τις Αρχές.

«Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα, από το να υιοθετήσουν απολύτως, τις γελοιότητες του αρχηγού των δολοφόνων της 17Ν, Γιωτόπουλου», σχολίασε η κυρία Ασημακοπούλου, συνδέοντας τις εκτιμήσεις του τελευταίου με ανάλογες δηλώσεις στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως ο βουλευτής κ. Μανώλης Γλέζος, αλλά και την επίσημη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που έκανε λόγο για «προβοκάτσιες».

«Το ερώτημα είναι πλέον ποιος δίνει γραμμή σε ποιον. Ο Γιωτόπουλος στον ΣΥΡΙΖΑ ή ο ΣΥΡΙΖΑ στον Γιωτόπουλο;», αναρωτιέται η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και καταλήγει: «Όσο για την ταύτιση των απόψεών τους, αρκεί, απλώς, κάποιος να αντιπαραβάλει τις δηλώσεις τους».
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα