Στη δημοσιοτητα οι σκληρες φωτογραφιες της δολοφονημενης φιλης του πιστοριους

09:45 16/6/2016 - Πηγή: Fimotro
Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι σκληρές φωτογραφίες της δολοφονημένης Ρίβα Στέενκαμπ μετά από έκκληση που είχε απευθύνει ο πατέρας της με σκοπό να δει ο κόσμος τι έκανε στην κόρη του ο Όσκαρ Πιστόριους...

Η ποινή του Όσκαρ
Πιστόριους για τη δολοφονία της φίλης του Ρίβα Στέενκαμπ θα ανακοινωθεί στις 6 Ιουλίου, ανέφερε ο δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Πρετόρια, έπειτα από την... ολοκλήρωση της τελεσίδικης ακροαματικής διαδικασίας, που διήρκεσε τρεις μέρες.

Ο 29χρονος νοτιοαφρικανός παραολυμπιονίκης, που κρίθηκε ένοχος πρωτοδίκως για «ανθρωποκτονία εξ αμελείας» της νεαρής τοπ-μόντελ Στέενκαμπ τη νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου του 2013, και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών, αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης τουλάχιστον 15 ετών.
Συγκλονίζουν οι εικόνες του Όσκαρ Πιστόριους, ο οποίος κλήθηκε -μετά από αίτημα των δικηγόρων του- να περπατήσει στο δικαστήριο χωρίς τα προσθετικά του άκρα.

Στόχος των συνηγόρων του ήταν να πεισθούν οι δικαστές, που εκδικάζουν την υπόθεση της δολοφονίας της Ρίβα Στέενκαμπ από τον Όσκαρ Πιστόριους, ότι το βράδυ της δολοφονίας ο αθλητής ήταν αδύναμος να διαπράξει τη δολοφονία.
Keywords
Τυχαία Θέματα