Στη δημοσιοτητα φωτογραφιες του λενον πριν τη δολοφονια του...

19:30 24/9/2015 - Πηγή: Fimotro
Σπάνιες φωτογραφίες του θρυλικού μέλους των Beatles, Τζον Λένον, είδαν το φως της δημοσιότητας και πρόκειται ...
να βγουν σε δημοπρασία. Η τιμή αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο, φτάνοντας δεκάδες χιλιάδες δολάρια. Οι εν λόγω φωτογραφίες φαίνεται πως τραβήχτηκαν, μόλις 48 ώρες πριν από τη δολοφονία του τραγουδιστή, έξω από το σπίτι του στη Νέα
Υόρκη.

Στα φωτογραφικά στιγμιότυπα φαίνεται ο Λένον με τη σύζυγό του Γιόκο Όνο κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνέντευξης που έδωσε το «σκαθάρι» στο «Hit Factory», ένα θρυλικό στούντιο του Μανχάταν. Η φωτογράφος ήταν η Άννι Λίμποβιτζ, η οποία φαίνεται πως τράβηξε εννέα φωτογραφίες του Λένον με την Όνο και μία ατομική φωτογραφία της Όνο. Η δημοπρασία προβλέπεται να ξεκινήσει στην τιμή των 14.000 δολαρίων.

Εκτός των τελευταίων φωτογραφιών του Λένον, πρόκειται να δημοπρατηθεί ακόμα ένα βίντεο τρεισήμισι ωρών, στο οποίο προβάλλεται μια συναυλία των Beatles στο «ABC Theatre», στο Μπλάκπουλ της Αγγλίας. Ακόμα στο βίντεο υπάρχουν στιγμιότυπα από τα παρασκήνια της συναυλίας.

Ο Τζον Λένον πέθανε σε ηλικία 40 ετών, όταν δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στο Μανχάταν από τον Μαρκ Τσάπμαν, ο οποίος φαίνεται πως ήταν θαυμαστής του.
Keywords
Τυχαία Θέματα