ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ

Στη Δικαιοσύνη θα οδηγηθούν τα μέλη της συμμορίας των "ληστών με τα καλάσνικοφ", τα οποία εισέβαλαν τις νύχτες στα σπίτια στα Νοτιανατολικά προάστια της Αττικής, όπου λήστευαν τους ιδιοκτήτες και βίαζαν γυναίκες. Σύμφωνα με πληροφορίες για...
την υπόθεση κατηγορούται έως τώρα πέντε Αλβανοί υπήκοοι και ένας Έλληνας. οι οποίοι φέρεται ότι συμμετείχαν σε 22 λήστείες σε οικίες.
Τα μέλη της συμμορίας φορούσαν κουκλούλες και ήταν οπλισμένοι με όπλα τύπου καλάσνικοφ, με τα οποία τρομοκρατούσαν και απειλούσαν τους πολίτες που είχαν την ατυχία να μπούν στα σπίτια τους.Μάλιστα, στη συμμορία συμμετείχε
και ένας 15χρονος!
Μέλη της ίδιας συμμορίας ευθύνονται, σύμφωνα με πληροφορίες, για τον βιασμό, μετά τη ληστεία που διέπραξαν στο σπίτι της, γυναικάς από τη Γλυφάδα, μητέρας διδύμων ηλικίας 2 ετών.
Επίσης, οι συμμετέχοντες στη συμμορία αυτή φέρεται ότι βίασαν και την 40χρονη μητέρα ενός παιδιού στην Ηλιούπολη το πρωί της περασμένης Κυριακής, την οποία προηγουμένως είχαν ληστέψει. Ακόμη είχαν ληστέψει και ένα κοσμηματοπωλείοστα νότια προάστια.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες των βιασμών αναγνωρίστηκαν από τα θύματά τους και έτσι προέκυψε και η συμμετοχή τους στη συμμορία.
Στην κατοχή των κακοποιών βρέθηκαν δύο όπλα τύπου καλάσνικοφ, τα οποία,όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των αστυνομικών, έχουν χρησιμοποιηθεί στις ληστείες που διέπραξαν.

Η αρχή για την εξάρθρωση της συμμορίας έγινε χθες, όταν προσήχθησαν τρία μέλη της, όλοι Αλβανοί υπήκοοι, καθώς επίσης και μία Ελληνίδα, ηλικίας 16 ετών, φίλη του ενός εκ των προσαχθέντων.
Μάλιστα, ο ένας προσαχθείς βρέθηκε σε σχολείο της Δάφνης, που το τελευταίο χρονικό διάστημα τελεί υπό κατάληψη!

Στην κατοχή των προσαχθέντων είχε βρεθεί ένα αυτοκίνητο μάρκας Μερσεντές, το οποίο, σύμφωνα με την αστυνομία, ανήκει στην οικογένεια που είχαν ληστέψει στις 27 του περασμένου μηνός στη Γλυφάδα, όπου κακοποίησαν σεξουαλικά τη μητέρα διδύμων.
Το όχημα το είχα κρύψει στον χώρο στάθμευσης σούπερ μάρκετ και βρέθηκε μετά τις έρευνες των αστυνομικών.

Στο αυτοκίνητο μάρκας Μερσεντές, το οποίο εντοπίστηκε στα Μεσόγεια, βρέθηκε ένα πιστόλι με μία σφαίρα στη θαλάμη και μία γεμιστήρα με 11 σφαίρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, με το κλεμμένο όχημα κυκλοφορούσαν οι δύο από τους Αλβανούς κακοποιούς, έχοντας παρέα την ανήλικη Ελληνίδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα