Στα χερια... μοσιαλου η οδυσσεα η (ερτ) νεριτ; τι λεει ο συριζα;

12:00 28/5/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.Αγαπητό Fimotro,Πληροφορίες μας, από αξιόπιστες πολιτικές πηγές, μας μεταφέρουν ότι στον ανασχηματισμό που επίκειται το συντομότερο δυνατόν, τα ηνία της (ΕΡΤ) ΝΕΡΙΤ θα αναλάβει ο Ηλίας Μόσιαλος πρώην υπουργός επικρατείας (πρώτος διδάξας της συρρίκνωσης της ΕΡΤ) η ο Οδυσσέας Κωσταντινόπουλος εκπρόσωπος... τύπου του ΠΑΣΟΚ. Σε αναμονή επιβεβαίωσης η διάψευσης της πληροφορίας. Η ΝΔ μετά το «φιάσκο» για αναδιοργάνωση, φαίνεται ότι αποποιείται και πάλι την τεράστια
ευθύνη της και τα δίνει όλα στο «συνεταίρο»!!!

Είναι του δόγματος, η ΝΔ στην κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Ότι θέλει ο Bill,τώρα που ανέβηκαν και οι μετοχές του διεκδικώντας περισσότερα υπουργεία. Αντώνη πρόσεχε μήπως ζητήσει και κανά «σώβρακο» για αλλαγή από τη χαρά του, κάτω από τον ίσκιο της «ελιάς» που ξεκουράζεται!!!
Σχεδόν λίγες μέρες απομένουν για να κλείσει ένας χρόνος, από την τραγική εκείνη μέρα της 11ης Ιουνίου του 2014 και η λειτουργία του φορέα είναι σε αποσύνθεση, μέσα από ηλίθιες και παιδαριώδης αποφάσεις, κάποιων προσώπων με «νοηματική» στέρηση!!!.
Από την άλλη, δυο μέρες πριν τις εκλογές, κάποιοι δικαστές του ΣτΕ, έγραψαν νύχτα την καταδικαστική απόφαση για την εκτέλεση της ΕΡΤ, πριν κάποιες πολιτικές ανατροπές, αναστείλουν την... εκτέλεση. Ρε παιδιά σε μεσαίωνα ζούμε; Δεν περιμένατε να «ξημερώσει»; Το ίδιο είχε συμβεί με τον Γέρο του Μοριά. Ευτυχώς και τώρα, όπως και τότε, βρέθηκαν δικαστές που όρθωσαν το αναστημά τους και ο Κολοκοτρώνης, γλύτωσε την εκτέλεση για να φυλακιστεί και να δοξαστεί αργότερα.
Κάτι ανάλογο συνέβη και τώρα. 15 δικαστές είπαν ναι στην... εκτέλεση και 10 όχι! Κάποια στιγμή όταν θα επαναλειτουργήσει η ΕΡΤ με το δικό της και ιστορικό όνομα, αυτοί θα έχουν την κυβερνητική «σφραγίδα» για την πλάνη μιας απόφασης με, η χωρίς «δόλο», και οι Τερτσέτηδες τη δόξα! Ανθρώπινο είναι, πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν «Θερμοπύλες».
Το ραδιομέγαρο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα. Τίποτα δεν λειτουργεί τίποτα δεν προχωράει. Όλα έχουν βαλτώσει, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των Μορώνη και Μακρυδημήτρη. Kανείς δεν γνωρίζει με τι καθεστώς λειτουργεί. Ως ΝΕΡΙΤ, ΔΤ, ΕΡΤ η όλα μαζί με νοικιαζόμενους «σκλάβους» από την Αφρική και την ευθύνη ΥΠΟΙΚ;
Η απόφαση που πρέπει να ληφθεί άμεσα, είναι καθαρά πολιτική, και κανένας Μόσιαλος, Οδυσσέας η στέλεχος δεν θα μπορέσει να την βγάλει από το «τέλμα». Τα όσα καταγγέλλονται καθημερινά μέσα στο κτήριο της (ΕΡΤ), μόνο σαν φαντασία μπορεί κανείς να τα εκλάβει.
Ο Ροδόλφος Μορώνης είναι αρκετά έμπειρος και γνώστης του αντικειμένου. Εκφράζονται όμως επιφυλάξεις, κατά πόσον θα είχαν τη δύναμη, μαζί με τον κ. Μακρυδημήτρη, να εξουδετερώσουν όλα τα τρωκτικά, και να κλείσουν τους υπονόμους, έτσι ώστε να πάψουν να εισέρχονται στους χώρους, αρουραίοι και «μικρόβια» από το παρελθόν. Αυτά, να ενώνονται με άλλα εντός του κτηρίου και να απλώνουν το χέρι τους στο μέλι(!). Σύμφωνα με στοιχεία και πληροφορίες που έχουμε στη διαθεσή μας, φαίνεται ότι η Μαφία του ραδιομεγάρου είναι πιο δυνατή από τα μέλη του ΔΣ, και αντιδρά σε καρατομήσεις της «καμόρα».
Η Απόφαση πάντως του διευθύνοντος συμβούλου της ΝΕΡΙΤ και του αναπληρωτή διευθύνοντος, να ματαιώσουν τον διαγωνισμό που αφορούσε την προμήθεια λογισμικού και ενιαίας διαδικτυακής πλατφόρμας για το σύνολο του περιεχομένου των τηλεοπτικών, ραδιοφωνικών και διαδικτυακών μέσων μετάδοσης του φορέα, είναι ένα καλό σημάδι!
Ο κ. Φορτσάκης φόρεσε το «μανδύα» του κ. Καψή, αφού επιβραβεύτηκε για τις αθλιότητές του εις βάρος της ΕΡΤ και τα ψέματα, με μια έδρα στην ευρωβουλή (μπράβο αθάνατε ελληνικέ λαέ να επιβραβεύεις τους ψεύτες!!!)και λειτουργεί αυτοβούλως. Δεν θα αναφερθώ στα πρόσωπα που επισκέφθηκαν το κτήριο. Ούτε για το παρελθόν τους. Ούτε τι συνέβη στις Κάννες με αγορές προγραμμάτων σε διπλάσιο κόστος αγοράς, ούτε τα πανάκριβα κρασιά και σαμπάνιες, που έπιναν στην υγειά των Ελλήνων φορολογουμένων.
Ο κ. Μορώνης και ο κ. Μακρυδημήτρης ας ερευνήσουν πως δαπανήθηκαν στις Κάννες τα 27 εκατ. δολάρια επί διοικήσεως Παναγόπουλου και ποιοι ήταν παρόντες στην υπογραφή. Νομίζω ότι είναι αρκετά έξυπνοι και οι δυο και θα πρέπει να αποφεύγουν τις κακές παρέες, γιατί θα εκτεθούν πολύ σύντομα. Αν πραγματικά ηγεσία και κυβέρνηση θέλουν μια λύση με αξιοπρέπεια, πρέπει άμεσα η ΕΡΤ να λειτουργήσει όλα τα κρατικά δίκτυα χωρίς κόστος, όπως ζητάνε όλοι οι εργαζόμενοι, και από κει και πέρα να αρχίσει η αναδιοργάνωση.
Ούτως η άλλως, έναν χρόνο τώρα, ένας σημαντικός αριθμός εργαζομένων, έφυγε η περιμένει να συνταξιοδοτηθεί. Τα 1000-1500 άτομα περίπου είναι η ραχοκοκαλιά της ΕΡΤ και κάνουν την αυτοδιαχείριση της ΕRTopen. Αυτά τα παιδιά είναι η δυναμή της. Ας ανοίξουν οι πύλες του ραδιομεγάρου, και απ΄ότι γνωρίζω μέσα σε 10-15 μέρες η ΕΡΤ θα εκπέμπει κανονικό πρόγραμμα. Ο νέος προϊστάμενος και η συγκυβέρνηση ας λάβουν σοβαρά υπ΄όψιν αυτή την εκδοχή.
Η αξιωματική αντιπολίτευση, μετά τον θρίαμβο των εκλογών, νομιμοποιείται, και πρέπει να πιέσει προς αυτή την κατεύθυνση της επαναλειτουργίας όπως έχει δεσμευτεί. Όλες οι άλλες αποφάσεις οδηγούν σε αδιέξοδα και ξευτελίζουν τη Χώρα μας διεθνώς. Κύριοι μιλήστε με ξένους δημοσιογράφους διεθνών δικτύων για να μάθετε τι λένε για το «μαύρο» και το κλείσιμο της ΕΡΤ, και πόσο σας λοιδορούν!!! 700 χιλιάδες άρθρα και αναφορές για το «μαύρο» της ΕΡΤ αρνητικά, σε διεθνές επίπεδο, από όλα τα μέσα έχει γίνει μέχρι σήμερα. Ναι! καλά ακούσατε. 700 χιλιάδες, αυτό δεν σας λέει τίποτα; Τόσο «χοντρόπετσοι» είστε;;;;;;;;;;;;
Αντώνη, κάποιοι «φίλοι» και «συνεργάτες» σου έστησαν παγίδα με το «μαύρο» της ΕΡΤ και αυτό ήταν η αρχή και το τέλος, μιας σύντομης και ταραχώδους πολιτικής πορείας. Κοινώς, την πάτησες!!! Η ώρα που θα χορέψεις το κύκνειο άσμα πλησιάζει. Μακάρι να κάνω λάθος. Εγώ όταν δω εκκλησία μπαίνω μέσα και ανάβω κεράκι για σένα να σε βοηθήσει ο «θεός»! Τώρα είσαι στα χέρια του. Αυτός θα αποφασίσει για την τύχη σου!
Τον Βενιζέλο Αντώννη, Άσ΄τον. Αυτός δεν θα σε σώσει. Τώρα ξεκουράζεται κάτω από την ίσκιο της «ελιάς» πλάι στο «ποτάμι», απολαμβάνοντας τη δροσιά και την αύρα της ηδονής από τους καρπούς, μέχρι να δει και την ποσότητα της ελιάς, όταν έρθει η ώρα της συγκομιδής και παραγωγής «λαδιού»(!).
Keywords
Τυχαία Θέματα