Σπανε ταμεια οι ''50 αποχρωσεις του γκρι''...

21:00 16/2/2015 - Πηγή: Fimotro
Τα σαδομαζοχιστικά παιχνίδια στα οποία ο κύριος Γκρέι υποβάλει την ερωμένη του, εκτόξευσαν τις εισπράξεις...
των εισιτηρίων της ταινίας «Οι 50 αποχρώσεις του γκρι», που στο άνοιγμα της, το πρώτο Σαββατοκύριακο της προβολής της (14 και 15/2) σημείωσε κέρδη ύψους 248 δολαρίων στο παγκόσμιο box office. Ξεπέρασε ακόμα και το Avatar ( με 241 εκατ. δολάρια) και σκαρφάλωσε στις 21 θέση στη λίστα με τις ταινίες που έκαναν το πιο δυναμικό «άνοιγμα» όλων των εποχών
και στην πρώτη θέση της αντίστοιχης λίστας για το 2015.

Tην ίδια στιγμή οι κριτικοί κινηματογράφου κάνουν λόγο για μία αδιάφορη ταινία, χωρίς ιδιαίτερο ερωτισμό. Ο Δημήτρης Δανίκας έγραψε για τις «50 αποχρώσεις του Γκρι» ή αλλιώς για τις «50 αποχρώσεις του...Τίποτα». «Ο μεν Τζέιμι Ντόρναν μοιάζει με γκέι μοντελάκι του Boss σε διαφημιστική πόζα παντελονιών. Φυσικά με το στέρνο γυμνό. Και η Ντακότα Τζόνσον μοιάζει με μεγαλο-φοιτητριούλα που αναστενάζει διαρκώς. Ακόμα και με τα μάτια... αναστενάζει για οργασμό!

Το δια ταύτα γνωστό: πήγαμε για μαλλί και βγήκαμε κουρεμένοι. Να σας το πω διαφορετικά. Εξερχόμενος συνάδελφος είπε αυθόρμητα «να κάνουν μια ταινία για να μας σηκ...θει και στο τέλος να μην μας σηκ..θει αυτό είναι ρεκόρ!».
Keywords
Τυχαία Θέματα