Σκανδαλο-ιατρικο κεντρο πλουσιων στο παρκο πεντελης.

00:26 8/3/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο : Ιατρικός Επισκέπτης
Αγαπητό Fimotro,
Mέσα από το φιλόξενο βήμα σου έθεσα μια σειρά ερωτημάτων στον Υπουργό Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη και τον Γραμματέα του Πελοπίδα Καλλίρη, σχετικά με οσα συμβαίνουν στα Νοσοκομεία της περιοχής...
Πεντέλης –Μελλησίων. Υποθέτω ότι αν υπήρχαν απαντήσεις θα είχαν δημοσιευθεί. Δεν πρόσεξα κάτι τέτοιο. Ως ιατρικός επισκέπτης έψαξα και άλλο το θέμα και συνέλλεξα τις παρακάτω πληροφορίες. Το… Άλσος Πεντέλης που συνορεύει με την πτέρυγα «Μπόμπολα» που έκλεισε τον Αύγουστο του 2013 ο Άδωνης Γεωργιάδης
στο νοσοκομείο Φλέμινγκ.!!!
Στις 11-6-2007 εκδόθηκε προεδρικό διάταγμα τροποποίησης εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου, προκειμένου να διασωθεί το Άλσος Παπαδημητρίου στην Πεντέλη. Το διάταγμα προέβλεπε ότι ο χώρος των 109 στερεμάτων διαχειρίζεται σε 1 οικοδομικό τετράγωνο 17 στερεμάτων (Εκεί στεγαζόταν το 1οΝοσοκομείο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ-Παπαδημητρίου)1 οικοδομικό τετράγωνο 4 στερεμάτων αμιγούς κατοικίας, και 88 στερέματα που καθορίζεται ως κοινόχρηστος χώρος-Άλσος. Προκειμένου να υλοποιηθεί ο κοινόχρηστος χώρος των 88 στερεμάτων και να περιέλθει στο Δήμο Πεντέλης, θα έπρεπε να γίνει πράξη αναλογισμού και αποζημιώσεων.
Η διοίκηση του πρωην Δημάρχου Μελλησίων Μανώλη Γραφάκου, ξεκίνησε την διαδικασία πράξης αναλογισμού προκειμένου να αποδοθούν τα 88 στερέματα δάσους σε κοινή χρήση στους δημότες Μελλησίων –Πεντέλης. Η διοίκηση που ακολούθησε στον ενιαίο Δήμο Πεντέλης-Μελλησίων του κ. Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη πάγωσε την διαδικασία και δεν έκανε καμιά ενέργεια για να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί η πράξη αναλογισμού του Άλσους. Έτσι αν μέχρι τις 31-12-2014 δεν ξεπαγώσουν και δεν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες οι ιδιοκτήτες των 88 στερεμάτων που είναι ω!!! του θαύματος ο Κύπριος επιχειρηματίας Λέανδρος Αλέξανδρος και κατά 26% η τράπεζα Πειραιώς θα έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν την άρση απολοτρίωσης της περιοχής εις βάρος τους!!!
Αποτέλεσμα όπως είναι αντιληπτό να ιδιοποιηθούν τα 88στρέματα του Άλσους !!! Έτσι λοιπόν Αντώνη Σαμαρά κάνουμε μια ανακεφαλαίωση για να βγάλουμε συμπέρασμα. Κλείνει το Παπαδημητρίου και φορτώνει τα χρέη του στο Σισμανόγλειο. Κλείνει ο Άδωνης το Φλεμινγκ και το οδηγεί στον ίδιο δρόμο. Οδηγείται σταδιακά και το Σισμανόγλειο σε λουκέτο.
Ο Κύπριος επιχειρηματίας Λέανδρος εισπράττει τα 56.000.000 ευρώ που απαιτεί με αγωγές από το κράτος για τις …ζημιές που ισχυρίζεται ότι υπέστη το ιδιόκτητο κτήριο του (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ-Παπαδημητρίου), ροκανίζει μπλοκάροντας το σύστημα τον χρόνο, γίνεται πάλι αφεντικό στα 888 στερέματα ,οι πολίτες των περιοχών χάνουν το Άλσος και την υγεία του, και στην περιοχή δημιουργείται τσιμεντούπολη πολυτελείας 60 στερεμάτων (Τόσο θα έχουν δικαίωμα να χτίσουν στα 88 στερέματα).
Έτσι αντί Άλσους και Νοσοκομείων στην περιοχή θα δεσπόζει το πολυτελές Ιατρικό πάρκο για τους πλουσίους ,με τον λαό να είναι στα αζήτητα και να πεθαίνει στις ουρές!!! Και ο Λέναδρος να έχει γίνει ο πρώτος μάγκας μαζί με το 26% της Πειραιώς.
Και ο Άδωνης θα βγαίνει στο μπαλκόνι της Μεζονέτας του στα Μελλήσια ,για να βλέπει τα αποκαΐδια που άφησε πίσω του. Μπορείς κανείς να διαψεύσει ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα;
Keywords
Αναζητήσεις
αλσος πεντελης, λεανδροσ αλεξανδροσ
Τυχαία Θέματα