Σκαι : αλέξης παπαχελάς – σία κοσιώνη 1-1 και ο λάκης λαζόπουλος στην ερτ;

11:04 8/11/2016 - Πηγή: Fimotro

Γράφει ο Κ.Π.

([email protected])

Δελτίο του ΣΚΑΙ σήμερα και αύριο από Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη με τη Σία Κοσιώνη και αναταράξεις. Όπως θα θυμούνται η φίλοι που μας διαβάζουν, στις 26-10 σε αναρτησή μας, αναφερόμαστε στα δύο παιδιά του ΣΚΑΙ Αλέξη και

Σία και τον σκληρό ανταγωνισμό μεταξύ τους σημειώνοντας:

«Δεν χωράει καμιά αμφιβολία, ότι στον ΣΚΑΙ τα δυο αγαπημένα παιδιά του είναι η Σία και ο Αλέξης. Υπάρχουν και άλλα πρόσωπα αλλά αυτά ξεχωρίζουν. Πίσω όμως από τα δυο αυτά λαμπερά πρόσωπα υπάρχει ένας σκληρός ανταγωνισμός, όχι βέβαια από τον Αλέξη αλλά τη Σία, διότι ο Αλέξης δεν έχει να αποδείξει τίποτα.

Ο Αλέξης Παπαχελάς λοιπόν, βρέθηκε αυτές τις ημέρες στις ΗΠΑ για να ετοιμάσει εκπομπή για τις Αμερικάνικες εκλογές. Εντός των ημερών θα επιστρέψει και πάλι στις ΗΠΑ για να ολοκληρώσει την έρευνα μαζί με τους συνεργάτες του.

Η Σία δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ο Παπαχελάς στην Αμερική; Εγώ γιατί όχι; Επιθυμία της να παρουσιάσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ από την Αμερικάνικη πρωτεύουσα. Ουάσιγκτον, τρέμε ερχόμαστε.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες μας η επιθυμία της Σίας έγινε αποδεκτή και θα παρουσιάσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων την ημέρα των εκλογών, 8 Νοεμβρίου εκτός απροόπτου από την Ουάσιγκτον. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που οι επιθυμίες ικανοποιούνται…».

Οι πληροφορίες μας επαληθεύτηκαν. Σήμερα και αύριο ειδήσεις με Σία Κοσιώνη για τις Αμερικάνικες εκλογές από Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη. Επιθυμία εξετελέστη.

Ο Αλέξης Παπαχελάς πριν γνωρίσουμε το αποτέλεσμα των εκλογών, απόψε στις 23:15 παρουσιάζει τη δική του εκπομπή ιστορίες, με θέμα τις Αμερικάνικες εκλογές. Νωρίτερα η Σία θα έχει παρουσιάσει το κεντρικό δελτίο των 9 από Ουάσιγκτον χωρίς αποτελέσματα εκλογών(7 ώρες διαφορά), ενώ θα συμμετέχει και στις ιστορίες ζωντανά από την Αμερικάνικη πρωτεύουσα. Όπως και να έχουν τα πράγματα, Αλέξης Παπαχελάς-Σία Κοσιώνη σημειώσατε 1-1. Ο χρόνος θα δείξει αν το αποτέλεσμα παραμείνει στο ίδιο σκόρ…..

ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ: Στους διαδρόμους της ΕΡΤ κυκλοφορούν έντονες φήμες, ότι ο Λάκης Λαζόπουλος μετά την αποχωρησή του από τον ALPHA θα συνεργαστεί με την ΕΡΤ και τον Λάμπη Ταγματάρχη(αν παραμείνει στη θέση του, φήμες τον θέλουν να αποχωρεί μετά την κόντρα Καπάκου) με τις ευλογίες Τσακνή.

Δεν γνωρίζω αν είναι ράδιο αρβύλα η έχει κάποια βάση. Αυτό μπορεί να το γνωρίζει ο κος Παππάς η ο κος Τσίπρας. Λέτε να μετακομίσει το «Τσαντίρι» του Λάκη στο ραδιομέγαρο; Αν γίνει και αυτό θα είναι μια μεγάλη «επιτυχία» της διοίκησης και του εποπτεύοντος υπουργού.

Ο Λάκης πάντως εάν συνεργαστεί με την ΕΡΤ, δεν θα είναι η πρώτη φορά. Η γνωριμία του ξεκίνησε τη δεκαετία του ΄80, κάνοντας τα πρώτα θεατρικά βήματα όταν με το ρόλο του χωριάτη συμμετείχε στο θέατρο της Δευτέρας και άλλες θεατρικές παραστάσεις και αργότερα με δική του εκπομπή Μάπτ Σ.

Μόνο έτσι η ΕΡΤ θα ανεβάσει θεαματικότητα και θα σπάσει όλα τα κοντέρ. Άλλως τρόπος δεν υπάρχει. Εκτός εάν σε 24ωρη προβολή, μεταδίδει «αισθησιακές» ταινίες, αφού πρόγραμμα δεν υπάρχει!

Από μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όλα είναι πιθανά. Ο Λάκης μπορεί να μην δέχτηκε να γίνει βουλευτής, αλλά το «Τσαντίρι» είναι το στοιχείο του. Λάκη καλή επιτυχία!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα