Σημερα το απογευμα η συναντηση αναστασιαδη - καμερον...

14:40 18/9/2015 - Πηγή: Fimotro
Συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον θα έχει το απόγευμα στο Λονδίνο ο Πρόεδρος της Κύρπου, Νίκος Αναστασιάδης. Στην ατζέντα της συνάντησης ...
βρίσκεται το κυπριακό, αλλά και θέματα που αφορούν τις διμερείς σχέσεις και την ΕΕ. Ο κ. Αναστασιάδης από το Λονδίνο θα μεταβεί στη Νέα Υόρκη όπου θα παραμείνει από τις 22 μέχρι τις 29 του μήνα για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Στη
Νέα Υόρκη θα βρίσκεται από τις 28 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 4 Οκτωβρίου και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί, ο οποίος πρόκειται να συναντήσει εκτός από τον ΓΓ του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν και άλλους παράγοντες του διεθνούς οργανισμού. Πληροφορίες από τουρκοκυπριακά ΜΜΕ που ανέφεραν για συνάντηση Αναστασιάδη – Ακιντζί στη Νέα Υόρκη διαψεύστηκαν από τη Λευκωσία. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης ανέφερε χαρακτηριστικά πως «δεν υπάρχει ένα τέτοιο ενδεχόμενο».

Στις ΗΠΑ ο κ. Αναστασιάδης θα συναντηθεί μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ, τον Αμερικανό αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν, τον Υπουργό εξωτερικών Τζον Κέρι και τον Αιγύπτιο Πρόεδρο Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι.
Keywords
Τυχαία Θέματα