Σημερα η παρουσιαση των εργων ανακαινισης της λεωφορου...

08:13 29/4/2014 - Πηγή: Fimotro
Τις εργασίες για την αναμόρφωση ή πιο σωστά την ανακαίνιση της Λεωφόρου παρουσιάζει σήμερα Τρίτη (29/4, 14:00) σε γνωστό club των Αμπελοκήπων ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος...
Ο πρόεδρος του Παναθηναικού σκοπεύει να παρουσιάσει και να αναλύσει τα σχέδια του για την αύξηση της χωρητικότητας του γηπέδου, τον καλλοπισμό του και τις πρόσθετες
εξωτερικές και εσωτερικές παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν.

Εκτός αυτού, θα γίνει ανάλυση της νέας τιμολογιακής πολιτικής των Καρτών Διαρκείας, των μεμονομένων εισιτηρίων και των Καρτών Μέλους στη Παναθηναϊκή Συμμαχία για την σεζόν 2014/15, η διάθεση των οποίων ξεκινά άμεσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ:

«Ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού παρουσιάζει τις εργασίες για τη νέα Λεωφόρο

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κ. Ιωάννης Αλαφούζος παρουσιάζει αύριο Τρίτη 29 Απριλίου και ώρα 14:00 στο Baraonda (Τσόχα 43) τη νέα Λεωφόρο, όπως σχεδιάζεται να διαμορφωθεί με τις πρόσθετες παρεμβάσεις για την αύξηση της χωρητικότητας και τον καλλωπισμό του ιστορικού γηπέδου.

Επιπλέον, θα αναλυθεί η νέα τιμολογιακή πολιτική των Καρτών Διαρκείας, των μεμονομένων εισιτηρίων και των Καρτών Μέλους στη Παναθηναϊκή Συμμαχία για την σεζόν 2014/15, η διάθεση των οποίων ξεκινά άμεσα».
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα