''σεβαστειτε το πασοκ ! ''...

17:12 22/1/2014 - Πηγή: Fimotro
«Εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ μιλάει μόνο το ΠΑΣΟΚ», επισημαίνεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με δημοσιεύματα ...
αναφορικά με τους 58 και προστίθεται: «Το ΠΑΣΟΚ αξιώνει σεβασμό στην ιστορική του διαδρομή και στον σημερινό του ρόλο για τη σταθερότητα της χώρας».

Με αυτό τον έμμεσο τρόπο, η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ
εξαπολύει μια «τροχιοδεικτική» βολή εναντίον των 58. Επισημαίνεται ότι σε χθεσινή εκδήλωση της πρωτοβουλίας των 58 στο Περιστέρι ο εκ των επικεφαλής της κίνησης καθηγητής Γιάννης Βούλγαρης επισήμανε: «Η σημερινή συγκέντρωση γίνεται κάτω από ένα νέο όνομα, που σε λίγο θα έχει νέο σύμβολο, και που θέλει να έχει σύντομα πολλά νέα πρόσωπα». Η δήλωση αυτή ερμηνεύθηκε ως έμμεση προαναγγελία «απορρόφησης» ή... ενσωμάτωσης του ΠΑΣΟΚ στους 58, κάτι που φέρεται να δυσαρέστησε τον κ. Βενιζέλο και τους συνεργάτες του.

Διαβάστε όλο το σχόλιο από το γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ: «Εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ μιλάει μόνο το ΠΑΣΟΚ. Πιστεύουμε στη δυναμική και την ανάγκη συσπείρωσης όλων των δυνάμεων της δημοκρατικής παράταξης. Ισχύουν οι δηλώσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και η απόφαση της ΚΠΕ. Το ΠΑΣΟΚ σέβεται όλα τα πρόσωπα, όλες τις κινήσεις και τις δημιουργικές πρωτοβουλίες. Αξιώνει βεβαίως τον ίδιο σεβασμό όχι μόνο στην ιστορική του διαδρομή, αλλά και στον σημερινό του ρόλο για τη σταθερότητα της χώρας και την πορεία εξόδου από τη κρίση».
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα