Σεναριο 11ης σεπτεμβριου πισω απο το θριλερ με την εξαφανιση του αεροσκαφους...

21:52 10/3/2014 - Πηγή: Fimotro
Φόβοι ότι οι δύο επιβάτες με τα κλεμμένα διαβατήρια σχεδίαζαν μία νέα 11η Σεπτεμβρίου προκύπτουν από στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας ...
σχετικά με τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Boeing 777 των μαλαισιανών αερογραμμών.
Σύμφωνα με τους Financial Times οι δύο άνδρες
που επιβιβάστηκαν στο μοιραίο αεροσκάφος από την Κουάλα Λουμπούρ για το Πεκίνο, είχαν τελικό προορισμό τους την Ευρώπη, γεγονός που εγείρει ανησυχία για τα αιματηρά τους πλάνα, αν αποδειχθεί ότι πρόκειται για τρομοκράτες.
Όπως αναφέρει ταξιδιωτική πράκτορας τα εισιτήρια που έκλεισε για τους δύο επιβάτες, αγόρασε για λογαριασμό τους από την περιοχή Πατάγια της Ταϊλάνδης ένας «μεσήλικας Ιρανός» τον οποίο κατονόμασε ως «κύριο Αλί».
Ωστόσο, ο «κύριος Αλί» δεν της ζήτησε πτήσεις με τελικό προορισμό το Πεκίνο, αλλά οικονομικές πτήσεις χωρίς επιστροφή για ευρωπαϊκές πόλεις.
Δεν είναι σαφές αν ο μεσάζοντας, που συνηθίζει να ταξιδεύει από την Πατάγια ως την Τεχεράνη τα τελευταία χρόνια, γνώριζε προσωπικά τους δύο άνδρες, οι οποίοι φέρονται να κατάγονται από τη Μέση Ανατολή, καθώς, όπως δήλωσε η πράκτορας, είναι σύνηθες επιχειρηματίες να προσλαμβάνουν προσωπικό για υπηρεσίες όπως η αγορά εισιτηρίων.
Πάντως, σύμφωνα με την υπάλληλο, ο επιβάτης που ταξίδευε με το ιταλικό διαβατήριο και έφερε το όνομα «Λουίτζι Μαράλντι» είχε τελικό προορισμό την Κοπεγχάγη και ο άνδρας με το αυστριακό διαβατήριο και το όνομα «Κρίστιαν Κόζελ», τη Φρανκφούρτη.
Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα άνθρωποι με πλαστά έγγραφα συνηθίζουν να χρησιμοποιούν εθνικές πτήσεις για παράνομη διακίνηση ναρκωτικών, ωστόσο το γεγονός ότι το αεροσκάφος εξαφανίστηκε από τα ραντάρ, οδηγεί τους ειδικούς να πιστεύουν ότι επρόκειτο για τρομοκρατική ενέργεια.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα