''σε ενα μηνα οι αποφασεις της επιτροπης για το χρεοσ''...

18:31 14/4/2015 - Πηγή: Fimotro
Στην Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους και στο πόρισμα το οποίο θα βγάλει «βλέπει» ο Πάνος Καμμένος...
το μέλλον των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε στο ΑΝΤ1 ότι «η επιτροπή είναι αυτή που θα αποφασίσει τι θα γίνει. Περιμένουμε το πόρισμα της που θα είναι έτοιμο σε ένα μήνα για να αποφασίσουμε».

Όπως εξήγησε, αν η Επιτροπή κρίνει ότι το χρέος
είναι απεχθές και επονείδιστο ή ότι τα στοιχεία του ελλείμματος διογκώθηκαν εσκεμμένα, τότε τα δεδομένα με τη διαπραγμάτευση αλλάζουν.

Όσον αφορά στη λήψη νέων μέτρων ο κ. Καμμένος ήταν κάθετος: «Δεν πρόκειται να παρθούν νέα μέτρα. Η κυβέρνηση αυτή δεν πρόκειται να υπογράψει νέο μνημόνιο. Δεν πρόκειται να συνεχίσει την πολιτική της ύφεσης και της εξαθλίωσης των Ελλήνων», ενώ πρόσθεσε ότι «δεν υποχρεώνεται αυτή η κυβέρνηση. Εχει πάρει λαϊκή εντολή. Σας το ξεκαθαρίζω αυτό. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε πίσω. Και δεν υπάρχει περίπτωση κιόλας να ακολουθήσουμε τις απειλές τις οποίες δεχόμαστε από μέσα και τα οποία είναι και έγκυρα».

Για τις πιέσεις που δέχεται η ελληνική πλευρά τόσο από την αντιπολίτευση όσο και από το εξωτερικό ο ίδιος υπογράμμισε: «Αυτή η πολιτική της πίεσης προκειμένου οι Ελληνες και η ελληνική κυβέρνηση να ακολουθήσουν μία διαφορετική πορεία από αυτή την οποία έχουν πάρει εντολή από τον ελληνικό λαό και να πάμε στην πολιτική του κ. Σαμαρά και του κ. Βενιζέλου δεν υπάρχει περίπτωση να ακολουθηθεί».
Keywords
Τυχαία Θέματα