Σε διαθεσιμοτητα ειδικος φρουρος που χτυπουσε 22χρονη...

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ένας 30χρονος ειδικός φρουρός της ΕΛΑΣ που συνελήφθη από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων κατόπιν καταγγελίας 22χρονης ότι την Τρίτη τα ξημερώματα τη χτύπησε και την κράτησε παρά τη θέλησή της στο σπίτι του μέχρι και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας...

Σε βάρος του 30χρονου, στο σπίτι του οποίου βρέθηκε και ξιφίδιο που έφερε έμβλημα με σβάστικα και είχε λάμα 25 εκατ., διατάχθηκε και Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
Ο ειδικός
φρουρός, που υπηρετεί σε υπηρεσία της Αττικής, συνελήφθη για πρόκληση σωματικών βλαβών, παράνομη κατακράτηση, παράνομη βία, απειλή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράνομη οπλοκατοχή.
Αναλυτικά, η 22χρονη κατήγγειλε ότι ο συλληφθείς την απείλησε και άσκησε σε βάρος της σωματική βία. Στη συνέχεια την κράτησε παρά τη θέλησή στο σπίτι του, χτυπώντας την και πάλι, ενώ έσπασε το κινητό της, αφού πρώτα το έψαξε.
Από την προανάκριση προέκυψε πως από τον περασμένο Ιούλιο ο 30χρονος την είχε χτυπήσει επανειλημμένα, απειλούσε συστηματικά για τη σωματική ακεραιότητα της ίδιας και συγγενικού της προσώπου, προκαλούσε διάφορες φθορές σε πράγματά της και στα τέλη του Σεπτεμβρίου την είχε κρατήσει και πάλι παρά τη θέλησή της.
Στο σπίτι του βρέθηκαν επίσης μια φωτογραφική μηχανή και ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής με εξωτερικό σκληρό δίσκο, που θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, προκειμένου να ελεγχθούν εργαστηριακά.
Από τον έλεγχο των δηλώσεων της περιουσιακής κατάστασης του συλληφθέντα προέκυψε ότι κατά το 2009, το 2010, το 2011 και το 2012 είχε υποβάλει ελλιπείς δηλώσεις.
Πηγή : naftempoirki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα