Σε αναζητηση εσοδων ο μαριο μοντι

18:29 2/2/2012 - Πηγή: Fimotro
Nέα στρατηγική αρχίζουν να εφαρμόζουν οι Ιταλοί εφοριακοί σε αναζήτηση πολύτιμων πόρων για τα κρατικά ταμεία. Από τους ερχόμενους μήνες οι φορολογικές δηλώσεις των πολιτών θα περνούν...
από λεπτομερέστατο έλεγχο.

Θα ελέγχονται οι πληρωμές σε γυμναστήρια, ξενοδοχεία, το ύψος των στεγαστικών δανείων και της ασφάλειας του αυτοκινήτου. Όλα δηλαδή τα κύρια έξοδα, με πρόσβαση και σε τραπεζικούς λογαριασμούς.Αν το τεκμαρτό εισόδημα δεν συμπίπτει με εκείνο που δηλώνεται, θα ξεκινά φορολογικός έλεγχος.

Διαφωνίες Fitch με την πολιτική
Μόντι

Ο οίκος αξιολόγησης Fitch όμως, δείχνει να διαφωνεί με τις στρατηγικές του Μάριο Μόντι: «Η Ιταλία θα έπρεπε να επικεντρωθεί στην οικονομική ανάπτυξη, αντί να υιοθετεί νέα μέτρα για την μείωση του ελλείμματος», λένε οι αναλυτές του οίκου.

Στο μεταξύ, ο Ιταλός πρωθυπουργός, σε τηλεοπτικές δηλώσεις του, τονίζει: «οι νέοι πρέπει να συνηθίσουν στο ότι δεν θα έχουν μια μόνιμη θέση για όλη τους την ζωή. Θα ήταν άλλωστε, μονότονο».

Από το διαδίκτυο έφτασαν αμέσως οι αντιδράσεις και τα ερωτήματα όπως: «Μήπως αυτό σημαίνει αιωνίως κακοπληρωμένη και επισφαλή δουλειά; Ας εξετασθεί καλύτερα».
Keywords
Τυχαία Θέματα