Πυρα απο στελεχη για τις νεες επιλογες της φωφης

14:45 24/7/2015 - Πηγή: Fimotro
Βολές εξαπολύουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ με αφορμή τις νέες επιλογές προσώπων που έκανε η νέα Πρόεδρος του κόμματος, Φώφη Γεννηματά. Ειδικότερα, στο πρόσωπο του νέου γραμματέα επικοινωνίας, Θεόδωρου Παπαθεοδώρου συγκεντρώνονται...
τα περισσότερα πυρά καθώς όπως αναφέρουν ορισμένα κορυφαία στελέχη του κόμματος, ο ίδιος ήταν στην πρώτη γραμμή των διαμαρτυρίων για να μην περάσει η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το 2011.

Μάλιστα, πρώην
στελέχη του ΠΑΣΟΚ που τελευταία χρόνια έχουν πάρει αποστάσεις από τη Χαριλάου Τρικούπη, έχουν μείνει έκπληκτα με τη συγκεκριμένη επιλογή και εκτιμούν ότι σημερινή ηγεσία, μέσω τέτοιων επιλογών, αποδομεί και απαξιώνει τα έργα και τις μεταρρυθμίσεις του ΠΑΣΟΚ.

Τέλος, χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί είναι και το σχόλιο που ανέβασε στο Facebook, ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του ΙΣΤΑΜΕ, Χρήστος Δερβένης.

"Με συγχωρειτε δηλαδη αλλα αυτος ο Παπθεοδωρου πρωην της ΔΗΜΑΡ και νυν υπευθυνος Επικοινωνιας του ΠΑΣΟΚ δεν ηταν ο λυσσαλεος πολεμιος του νομου Διαμαντοπουλου; Αντε και με το Μπαλτα!",

Πως λεμε καλα κρασια!", έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε (εδώ)
Keywords
Τυχαία Θέματα