Πρυτανης θ. φορτσακης: «τσακιστειτε, εξω, εξω...» ετσι γινεσαι βουλευτης της νδ!

11:46 14/1/2015 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Έκπληξη προκάλεσε σε ψηφοφόρους της ΝΔ και όχι μόνο, η απόφαση του Αντώνη Σαμαρά, να τοποθετήσει επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας τον...
Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών Θόδωρο Φορτσάκη. Όλοι θα θυμούνται την φραστική επίθεση εναντίον των φοιτητών στις 30 Οκτωβρίου, όταν οι φοιτητές μπήκαν στα γραφεία της Συγκλήτου.

Η φράση του: «Τσακιστείτε, έξω, έξω από την αίθουσα, θα σας κάνω μήνυση...», με απειλητικό
ύφος έμεινε στην ιστορία. Αυτή τη συμπεριφορά εκτίμησε ο πρωθυπουργός και τον τίμησε δεόντως. Και δεν τον τίμησε μόνο για την «αποφασιστικότητα» που επέδειξε εναντίον των φοιτητών, αλλά και για άλλα ανδραγαθήματα και... προσόντα που εντυπωσίασαν τον πρόεδρο της ΝΔ.

-Είναι δικηγόρος και σύμβουλος η μέτοχος σε 10άδες εταιρίες.

-Ήταν σύμβουλος-συνεργάτης των προηγούμενων πρωθυπουργών.

-Είναι ο άνθρωπος, που συνέβαλε στη διάλυση της ΕΡΤ, με παράνομες και παράτυπες αποφάσεις, ενός ανύπαρκτου Εποπτικού Συμβουλίου.

-Διόρισε ΔΣ στο μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ με προσωπική του ευθύνη χωρίς απαρτία μελών, πράξη για την οποία θα πρέπει να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη. Αυτά είναι μερικά από τα πλούσια προσόντα και περγαμηνές που διαθέτει, πέρα από την ακαδημαϊκή του ιδιότητα που είναι σεβαστή!

Βέβαια ο κ. Φορτσάκης δεν είναι η μοναδική περίπτωση της ΝΔ να επιλέγει πρόσωπα αμφιλεγόμενου κύρους και λάμψης στην κοινωνία. Με τον τρόπο αυτό ο πρόεδρος προσπαθεί να μπολιάσει την παράταξη με μολυσμένο «σπόρο» που δύσκολα μπορεί να ευδοκιμήσει και να φέρει καλή σοδειά. Ο χρόνος θα δείξει.

Βασίλης οικονόμου, Άντζελα Γκερέκου, Μαρία Σπυράκη, είναι μερικά από τα πρόσωπα, και πολλά άλλα περιφερόμενα, σε πλοία ευκαιρίας που βρίσκουν πάντα σιγουριά σε κάποιο ασφαλές «πολιτικό» λιμάνι!

Σε λίγο η ΝΔ θα γίνει «ποτάμι» και θα παρασύρει τα πάντα στο περασμά του, προς τις θαλάσσιες ακτές, μαζί με σκουπίδια και απόβλητα. Μόνο που η μόλυνση, από τα απόβλητα δεν θα επιτρέψει την αναπαραγωγή σε ποταμίσιους η θαλάσσιους οργανισμούς.

Η μοίρα της ΝΔ είναι προδιαγεγραμμένη με τα σαλεμένα μυαλά που κουβαλάει. Ας ευχηθούμε στους ψηφοφόρους να πρυτανεύσει ψήφος ελπίδας και όχι φόβου μήπως και ξαναγεννηθεί σύντομα μέσα από τις στάχτες!
Keywords
Τυχαία Θέματα