Προβληματα στις ακτοπλοϊκες συγκοινωνιες απο την κακοκαιρια

13:27 30/1/2012 - Πηγή: Fimotro
Mικροπροβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες, λόγω ενίσχυσης των ανέμων. Δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων στην πορθμειακή γραμμή Πρίνου-Καβάλας,ενώ από Πειραιά δεν θα γίνει το πρωϊνό δρομολόγιο του υδροπτέρυγου για Πόρο,Υδρα, Ερμιόνη, Σπέτσες. Επίσης δεν θα εκτελεστεί το...
δρομολόγιο του πλοίου «Πανόραμα» από Μαρμάρι για Ραφήνα.

Η Εθνική Μετερεωλογική Υπηρεσία προβλέπει τις επόμενες ώρες θυελλώδεις ανέμους
στη θάλασσα των Κυθήρων και το βορειοανατολικό Αιγαίο που κατά τόπους θα φθάσουν τα 9 με 10 μποφόρ.

Όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.

Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια για Κυκλάδες και Κρήτη από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο. Δεν παρατηρούνται προβλήματα στους δρόμους. Σήμερα Δευτέρα αναμένεται ασθενής χιονόπτωση στην Αττική και χιονόνερο στα νότια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6 με 7 και στα ανατολικά 8 μποφόρ, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 5 βαθμούς Κελσίου. Παρόμοιος ο καιρός στην Θεσσαλονίκη με τη θερμοκρασία από -2 έως 4 βαθμούς Κελσίου. Στην υπόλοιπη χώρα, θα επικρατήσουν χαμηλές θερμοκρασίες. Κατά διαστήματα θα υπάρξουν ασθενείς βροχές ή χιονόνερο στην ανατολική Πελοπόννησο και το νότιο Αιγαίο.

Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε πεδινές περιοχές της Θεσσαλίας και της ανατολικής Στερεάς και παγετός στα ηπειρωτικά.
Keywords
Τυχαία Θέματα