Προς τους υπευθυνους της «αττικο μετρο» και δημοτικους αρχοντεσ!

Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Όσοι μετακινούνται πολύ συχνά με το «Μετρο», σε όλες της γραμμές, 2,3, αλλά και στον Ηλεκτρικό, θα έχουν διαπιστώσει τώρα τελευταία μία έξαρση μέσα στους συρμούς, μικροπολιτών, επαιτών, ατόμων...
με ειδικές ανάγκες, ναρκομανείς και κάποια πρόσωπα που έχουν πραγματική ανάγκη από τον οβολών μας.

Μανάδες με μωρά στα χέρια η διάφοροι πλανόδιοι οργανοπαίχτες να ζητούν ελεημοσύνη; Είναι υποχρεωμένοι οι επιβάτες, να ακούν καθημερινά τον πόνο και το δάκρυ κάθε εξαθλιωμένου,
πικραμένου και ταλαιπωρημένου, λαθρεπιβάτη, όσο και αν θέλουν να δείξουν συμπόνια και κατανόηση;

Έχουμε ένα από τα καλύτερα και πλέον καθαρά «Μετρο» στον κόσμο, μήπως οι υπεύθυνοι πρέπει να δώσουν περισσότερη προσοχή και αστυνόμευση σε τέτοια φαινόμενα που ντροπιάζουν τη χώρα μας; Σε ξένες πόλεις, Λονδίνο, Παρίσι, Νέα Υόρκη, κλπ η αστυνόμευση ακόμη και μέσα στους συρμούς, δεν επιτρέπει τέτοια φαινόμενα. Ας το φροντίσει αυτό η διοίκηση. Δεν κάνει μόνο κακό στον τουρισμό αλλά δυσφημεί τη χώρα μας και στο εξωτερικό.

Δεν είναι όμως μόνο το «Μετρο». Είναι και οι δημοτικοί άρχοντες, μεγάλων πόλεων, και προαστίων. Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, κλπ. Προκειμένου να κερδίσουν χρήματα, επιτρέπουν σε μπάρ, εστιατόρια, καφετέριες, φασφουντάδικα κλπ, να καταλαμβάνουν δημόσιους χώρους, και να καθιστούν πολλές φορές αδύνατη την διάβαση των πεζών με κίνδυνο ατυχήματος. Μαζί με την κατάληψη των περιπτέρων, επιδεινώνουν ακόμη περισσότερο τη διάβαση πεζών σε πεζόδρομους και πεζοδρόμια χωρίς κανέναν έλεγχο.

Πολυτελή αυτοκίνητα, διπλοπαρκαρισμένα, η πάνω σε διαβάσεις, ατόμων με αμαξίδια κάνουν την κατάσταση αφόρητη. Ειδικά στο θέμα του παρκαρίσματος, όχι μόνο στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε μεγάλα προάστια, από τότε που καταργήθηκε η δημοτική αστυνομία η κατάσταση είναι αφόρητη. Μήπως οι Δήμοι, πρέπει να αναθεωρήσουν, κάποιες βασικές αρχές, παραχώρησης ελεύθερων χώρων σε καταστηματάρχες για να κυκλοφορούν και οι πεζοί ελεύθερα; η αστυνόμευση του παράνομου και «τσαμπουκαλίδικου» παρκαρίσματος είναι επιβεβλημένη ακόμη και με χειροπέδες(!).

Ας σεβαστούμε λίγο και τους συνανθρώπους μας. Αυτή η «άτιμη» κοινωνία δεν κατοικείται μόνο από παραβάτες αργόσχολους που τους ταΐζουν μπαμπάδες και μανάδες. Πλουσιομπέμπηδες με Porsche, Cayenne, Lamborghini, BMW, και Mercedes για να πιει τη «φραπεδιά» του με τη γκόμενά του παρκάροντας όπου θέλει!!! Υπάρχουν και φτωχόπαιδα, που πασχίζουν για το μεροκάματο του πόνου και του τρόμου!
Keywords
Τυχαία Θέματα