Προφυλακιστηκε η 26χρονη για τη δολοφονια του ναυτικου στην καλλιθεα...

22:01 8/6/2016 - Πηγή: Fimotro

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία της στον ανακριτή η 26χρονη Βουλγάρα ...
που φέρεται να εμπλέκεται συη δολοφονία του ναυτικού.
Σύμφωνα με τον συνήγορό της, η κατηγορούμενη διαφοροποιήθηκε στην απολογία της σε σχέση με τα όσα είπε προανακριτικά στους αστυνομικούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 26χρονη φέτεται να υποστήριξε στον ανακριτή οτι δεν ήταν στο διαμέρισμα την ημέρα του ξυλοδαρμού και ότι το παιδί της 49χρονης συζύγου του ναυτικού, δεν το είχε συναντήσει ποτέ.
Υποστήριξε ότι δεν είπε ποτέ αυτά που γράφτηκαν στην προανακριτική της κατάθεση
και ότι ήταν πολύ κουρασμένη κατά την ώρα που έδινε την εν λόγω κατάθεση στη ΓΑΔΑ.
Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν είχε αρνηθεί πως συμμετείχε στην άγρια δολοφονία του ναυτικού και ισχυρίστηκε πως βοήθησε την πρώην σύζυγο που έλεγε ότι θέλει να τον σκοτώσει, πιστεύοντας ότι θέλει να τον τρομάξει για να μην «ξαναπειράξει το παιδί».
Φέρεται σύμφωνα με το ΑΜΠΕ να είχε υποστηρίξει στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς ότι η 49χρονη τηλεφώνησε στην ίδια και στον Ρουμάνο φίλο της και τους είπε να πάνε στο σπίτι της. Εκεί άρχισε να τηλεφωνεί στον ναυτικό για να έρθει στο σπίτι, λέγοντας ότι το παιδί τους είναι άρρωστο. «Εγώ είχα πάει στο σπίτι της γιατί εκείνη μου το είχε ζητήσει. Μου είχε πει ότι ήθελε να κρατάω στο μπαλκόνι το παιδί για να μην βλέπει όσα θα γίνονταν. Μου είχε πει ότι γι' αυτό θα μου έδινε 3 χιλιάδες ευρώ, όμως δεν μου τα έδωσε ποτέ ούτε εγώ τα ζήτησα».
Η 26χρονη περιέγραψε στους αστυνομικούς με κάθε λεπτομέρεια τι έγινε μόλις ο Κοκκίνης πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου του. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της στους αστυνομικούς έφυγε από το σπίτι και μετά από λίγες ημέρες πληροφορήθηκε από την 49χρονη ότι ο άτυχος ναυτικός είχε πεθάνει
Naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα