Προφητες κασσανδρες σχολιαστες δημοσιογραφοι πολιτικοι και παπαγαλακια διαψευστηκαν! οι δικαστες δεν αντεξαν!

12:19 3/10/2013 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Για πρώτη φορά, δικαστικοί λειτουργοί δέχτηκαν ομαδική επίθεση γιατί τόλμησαν να βγάλουν διαφορετική απόφαση, από αυτή που επιτάσσει το κατεστημένο, παρά την προφυλάκιση του...
Μιχαλολιάκου. Η απολογία του αρχηγού της Χ.Α. τελείωσε στις 01:30 τα ξημερώματα και η απόφαση της προφυλάκισης ελήφθη στις 05:00 το πρωί. Η δικαιοσύνη μπορεί να είναι τυφλή αλλά δεν είναι κουφή! Πριν πάρουν οι δικαστές την απόφαση για τον αρχηγό, της Χ.Α. είχαν ακουστεί τα μύρια όσα, από, δημοσιογραφούντες και πολιτικολογούντες για λανθασμένη δικαστική απόφαση, και τη μη προφυλάκιση των τριών βουλευτών:
«Αιφνιδιασμός, μούδιασμα και πάγωμα στην κυβέρνηση από την απόφαση». «Βαριές σκιές και σύννεφα. Ο Άρειος πάγος προβληματίζεται». «Σοκαρίστηκαν κόμματα και κοινωνία από την απόφαση». «Γεμάτο αντιφάσεις το σκεπτικό του ανακριτή». «Τολμηρή η απόφαση του ανακριτή η και δειλή!». «Δημιουργεί πολιτικές αναταράξεις η απόφαση». «Δικαστές όλων των βαθμίδων δεν πίστευαν, ότι εισαγγελέας και ανακριτής έβγαλαν τέτοια απόφαση». «Παραβίασαν την απόφαση Του Αρείου Πάγου να μην τους προφυλακίσουν». «Η Δημοκρατία τους άφησε ελεύθερους!».
Αυτά και πολλά άλλα ακούστηκαν στα χθεσινά κεντρικά δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές όλη την ημέρα-με τη μη προφυλάκιση των κατηγορουμένων-από στόματα σχολιαστών, αναλυτών δικαστικών και αστυνομικών ρεπόρτερς, πολιτικούς και δημοσιογράφους που τις προηγούμενες μέρες όλα τα ΜΜΕ με αποκαλύψεις, μαρτυρίες και αποκλειστικότητες, τους είχαν ήδη προφυλακίσει. Με δυο λόγια, όχι κεραυνός εν αιθρία, αλλά τυφώνες, κυκλώνες, αστραπές, βροντές, κεραυνοί, θύελλες και καταιγίδες διαρκείας έφερε αυτή η απόφαση. Δεν γνωρίζω πόσοι πίστευαν ότι το θέμα Χ.Α. θα είχε μια τέτοια εξέλιξη, με τα όσα έβλεπε και άκουγε κάθε μέρα από «έγκριτα» στόματα σε παράθυρα και παραθυρόφυλλα των τ/ο καναλιών ο Ελληνικός λαός. Προφήτες Κασσάνδρες, σχολιαστές, δημοσιογράφοι, πολιτικοί, καφετζούδες και παπαγαλάκια είχαν βγάλει τις αποφάσεις για την προφυλάκιση των κατηγορουμένων πριν αποφανθεί η δικαιοσύνη, που είναι και ο Μέγας κριτής. Ίσως γι'αυτό κάποιοι διαμορφωτές της κοινής γνώμης, στα χθεσινά κεντρικά δελτία ειδήσεων, δεν ήταν απλά εκνευρισμένοι, αλλά έβγαζαν αφρούς από το στόμα γιατί δεν τους προφυλάκισαν όπως είχαν προβλέψει. Η προφυλάκιση Μιχαλολιάκου, ίσως μετριάσει λίγο τον «πόνο». Με την πλύση εγκεφάλου που έκαναν κάθε βράδυ είχαν πείσει την Ελληνική κοινωνία, ότι ο Κορυδαλλός τους περιμένει.
Παρακολουθώντας και καταγράφοντας όλα τα δελτία, από επαγγελματικό ενδιαφέρον, δεν υπάρχει λογική σε όσα έχουν ακουστεί από δημοσιογραφικά και πολιτικά χείλη, μέσα από υπερβολές και προβλέψεις, με επίκεντρο την πλειοδοσία των καναλιών με φόντο την «ενημέρωση». Ελάχιστοι είχαν εκφράσει επιφυλάξεις και ψυχραιμία μπροστά στον τηλεοπτικό φακό. Μεταξύ αυτών, ο κ. Χρυσόγονος συνταγματολόγος και οι ποινικολόγοι κύριοι Μαντάς και Δημητρακόπουλος. Πριν 4 ημέρες είχε γίνει ανάρτηση ενός σχολίου που διαβάστηκε πολύ. Τίτλος: «Οι χειροπέδες.Τα πρόσωπα..και το Θέατρο!». Αξίζει κανείς να το ξαναδιαβάσει, θα βρει πολλές απαντήσεις, μαζί με άλλα σχόλια που έχουν δημοσιοποιηθεί. Τα ΜΜΕ αγαπητοί φίλοι παίζουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης. Και ο Ελληνικός λαός είναι ευάλωτος σε σενάρια συνομωσίας! Και αποσταθεροποίησης! Μέσα από μια δολοφονία!
Η χθεσινή αντίδραση των κατηγορουμένων και οι προπηλακισμοί δημοσιογράφων μπροστά στις κάμερες, έχει έναν παραβατικό συμβολισμό λιονταριού! Αυτή καθ'αυτή η πράξη και συμπεριφορά είναι απαράδεκτη, καταδικαστέα και μάλιστα από πρόσωπα του κοινοβουλίου. Οι κατηγορούμενοι πέρα από πικρίες και αδικίες, οφείλουν σεβασμό στους λειτουργούς της ενημέρωσης. Η συμπεριφορά τους, ήταν άκρως προκλητική κατά την εξοδό τους και μάλιστα μέσα στο ναό της δικαιοσύνης. Γι'αυτό, ακόμη και σήμερα, δημοσιογραφούντες στις πρωινές εκπομπές επιμένουν ότι οι δικαστές έκαναν λάθος. Έπρεπε να τους είχαν προφυλακίσει αφού και μετά την ελευθερία τους, φάνηκαν αμετανόητοι. Οφείλουν λοιπόν οι βουλευτές, δημόσια να ζητήσουν άμεσα συγνώμη.
Όμως όλες τις ημέρες κρατησής τους, από τα κανάλια είχαν ακουστεί τόσα πολλά, δικαιολογημένα, αδικαιολόγητα, παραπληροφόρηση δεν έχει σημασία. Οι ίδιοι δεν μπορούσαν να αντιδράσουν, να μιλήσουν για όσα τους καταλόγιζαν. Ένα λιοντάρι, όταν το κλείσεις 4 μέρες στο κλουβί νηστικό και μετά του ανοίξεις την πόρτα, ελεύθερο πως θα αντιδράσει; Γίνεται «πριονοκορδέλα». Βγαίνοντας θα μοιράζει φιλιά και τριαντάφυλλα; Όταν γνωρίζεις ότι έχει παραβατική συμπεριφορά; Σε όλα τα διεθνή μέσα αυτά συμβαίνουν και μάλιστα χειρότερα πολλές φορές και αυτό το γνωρίζουν τεχνικοί και δημοσιογράφοι. Αυτή η αντίδραση των κατηγορουμένων μας έκανε πάλι πρώτο θέμα, διεθνώς για να μας γελοιοποιήσουν τα ξένα ΜΜΕ.
Πριν δυο ημέρες έγραψα ένα σχόλιο με τίτλο: «Ζαριά! Υψηλού ρίσκου έριξε ο Αντώνης Σαμαράς». Δεν το δημοσιοποίησα το έβαλα στο συρτάρι μου. Αν είχε αναρτηθεί χθες, ίσως κάποιοι να έλεγαν ότι πήγα στην «Πυθία!». Θα το τροποποιήσω και θα δοθεί στη δημοσιότητα. Συνεργάστηκα με τον Αντώνη Σαμαρά σε δύσκολους καιρούς, έχει τεράστιες δυνατότητες. Κάποιοι όμως τον εκθέτουν συχνά, όπως και με την ΕΡΤ. Αυτό το λέω πάντα, ας ψάξει να τους βρει. Και ο Αντώνης Σαμαράς όταν οργίζεται εξοργίζεται..Με άγνωστες συνέπειες. Ας το έχουν υπ'όψιν τους!
Keywords
Τυχαία Θέματα