Που ψηφιζει η πολιτειακη και πολιτικη ηγεσια

11:24 6/5/2012 - Πηγή: Fimotro
Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα και οι πολιτικοί αρχηγοί. Στο 231ο εκλογικό τμήμα, στα Ιωάννινα, θα ασκήσει στις 12:00 το εκλογικό του δικαίωμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας. Ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος στην...
Αθήνα, σε εκλογικό τμήμα της Κυψέλης. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος
στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης (περιοχή Σκεπάρνη).
Στην Πύλο θα ψηφίσει ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς. Ο τέως πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στο Καλέντζι Αχαΐας.
Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στο 94ο εκλογικό τμήμα, στο Δημοτικό Σχολείο στον Άγιο Ελευθέριο Θεσσαλονίκης (Κρήτης 88).
Στο 1ο Λύκειο Πετρούπολης θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στις 11:30, η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.
Στις 11:00, στο 14ο εκλογικό διαμέρισμα (στα 27ο και 30ο Δημοτικά Σχολεία Αθηνών), θα ψηφίσει ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
Ο Μανόλης Γλέζος, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 12:00, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Καισαριανής.
Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, θα ψηφίσει στο 2ο Γυμνάσιο και Λύκειο Περιστερίου, στις 10:00.
Στη Σαμοθράκη θα ψηφίσει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα, στις 09:30, στο Γυμνάσιο του Βενεράτου του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης.
Η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας Λούκα Κατσέλη θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στο 1ο Λύκειο Αγίων Αναργύρων (Σύρου και Παπάγου) στις 10:30.
Η επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας των Οικολόγων Πρασίνων, Ιωάννα Κοντούλη, θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στο 6ο Γυμνάσιο-Λύκειο Ζωγράφου, στις 9:00.
Keywords
Τυχαία Θέματα