Που εχει διακοπει η κυκλοφορια λογω χιονια

09:05 10/2/2015 - Πηγή: Fimotro
Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στην Αττική έχει προκαλέσει η έντονη χιονόπτωση των τελευταίων ωρών. Συγκεκριμένα, πριν από λίγη ώρα διεκόπη η κυκλοφορία στη λεωφόρο Πάρνηθος, από το...
τελεφερίκ μέχρι το καζίνο, η οποία διεξαγόταν με αντιολισθητικές αλυσίδες. Παράλληλα, η κυκλοφορία των αυτοκινήτων έχει διακοπεί στην περιφερειακή οδό Πεντέλης-Ν. Μάκρης, από το ύψος του στρατιωτικού νοσοκομείου Πεντέλης 414 μέχρι τη διασταύρωση Αγίου Πέτρου.
Επίσης, η κίνηση των οχημάτων στη λεωφόρο Χασιάς-Δερβενοχωρίων, στο ύψος της μονής Κλειστών και στο ρεύμα προς Δερβενοχώρια, διεξάγεται μόνο
με αντιολισθητικές αλυσίδες.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Θηβών, από την περιοχή Φίχθι-Αγίας Σωτήρας έως την Οινόη, στο ρεύμα προς Θήβα και στην επαρχιακή οδό Ελευσίνας-Θήβας από το 4ο χλμ στο ρεύμα προς Θήβα στην περιοχή της Μάνδρας.
Χιονίζει από το μεσημέρι σ' όλη την ορεινή βόρεια και κεντρική Πελοπόννησο, ακόμα και μέσα στην Τρίπολη - που την τελευταία ώρα παρουσιάζει ύφεση η χιονόπτωση - το έχει στρώσει.
Κατά διαστήματα η χιονόπτωση είναι σφοδρή και οι Αρχές καλούν τους πολίτες να μην κάνουν άσκοπες μετακινήσεις, να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες και να ξέρουν να τις χρησιμοποιήσουν.
Λόγω χιονιού έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Λεβίδι-Νεμέα στο ορεινό τμήμα της Σκοτεινής και στην επαρχιακή οδό Άργους-Καρυάς από το 17ο έως το 20ο χιλιόμετρο.
Λόγω της χιονόπτωσης με δυσχέρεια και μόνο με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων γίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Τρίπολης-Σπάρτης από το 15ο έως το 23ο χιλιόμετρο, στην εθνική οδό Τρίπολης-Αρχαίας Ολυμπίας από το 16ο έως το 54ο χιλιόμετρο, στην εθνική οδό Τρίπολης-'Αστρους από 15ο έως το 20ο χιλιόμετρο, στην εθνική οδό Καλαμάτας - Σπάρτης από το 28ο έως το 42ο χιλιόμετρο και στην παλαιά εθνική οδό Τριπόλεως-Άργους, στον Αχλαδόκαμπο.
Επίσης, με αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Περαχώρας-Σχοίνου Κορινθίας, στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της ορεινής δυτικής Κορινθίας, στην επαρχιακή οδό Τρίπολης - Καστρίου - Αγ. Πέτρου και Βλαχοκερασιάς Κολλινών στην Αρκαδία.
Keywords
Τυχαία Θέματα