Πωλουνται υποδομες και μηχανηματα του ''902''...

13:45 6/8/2013 - Πηγή: Fimotro
Την πώληση του σταθμού «902» και συγκεκριμένα υποδομών, μηχανημάτων και αυτοκινήτων της εταιρείας, ανακοίνωσε το ΚΚΕ εξαιτίας συσσωρευμένων οικονομικών προβλημάτων...

Σύμφωνα με το ΚΚΕ, στη διάρκεια των τεσσάρων χρόνων της οικονομικής κρίσης η εταιρεία Ραδιοτηλεοπτική, καθώς και οι εργαζόμενοι με τη δουλειά τους στο σταθμό, κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να αντέξει ο σταθμός στις οικονομικές
δυσκολίες.
Ωστόσο η σημερινή οικονομική κατάσταση της Ραδιοτηλεοπτικής, συνεχίζει το Κομμουνιστικό Κόμμα, δεν μπορεί να εξασφαλίσει πλέον τη λειτουργία του σταθμού και την αντιμετώπιση συσσωρευμένων οικονομικών προβλημάτων ενώ δεν είναι σε θέση και δεν μπορεί να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της στους εργαζόμενους και τα ασφαλιστικά Ταμεία.
Τελικά, υπήρξε δυνατότητα πώλησης που αφορά υποδομές, μηχανήματα και αυτοκίνητα της εταιρείας ενώ ο διακριτικός τίτλος και τα σήματα λεκτικά και ηχητικά παραμένουν στο Κόμμα.
«Γνωρίζουμε ότι η επιλογή αυτή θα αποτελέσει μια ακόμη αφορμή για κακόβουλες επιθέσεις στον 902 και το ΚΚΕ. Είμαστε όμως σίγουροι ότι οι φίλοι του Κόμματος και του σταθμού θα υπερασπιστούν το Κόμμα και την πολιτική του και θα βρουν τον τρόπο να αναπληρωθεί το κενό στην ενημέρωση που αφήνει η έλλειψη του 902», καταλήγει η ανακοίνωση.
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα