Πολιτικος μηχανικος φεσωσε με 80.000 ευρω πρακτορες του οπαπ

23:43 17/8/2013 - Πηγή: Fimotro

Άγρια την πάτησαν 5 πράκτορες ΟΠΑΠ στη Χαλκίδα από πολιτικό μηχανικό ο οποίος τους χρωστάει γύρω στα 80.000, χωρίς τους νόμιμους τόκους. Ο νεαρός τζογαδόρος έπαιζε «Πάμε Στοίχημα», με τρεις αγώνες συνήθως και κόστος...
ανά δελτίο από 500 μέχρι 1000 ευρώ και, για να τους κάνει να τον εμπιστευτούν, στην αρχή πλήρωνε κανονικά και μάλιστα με φιλοδώρημα. Οταν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους, άρχισε να ζητά να παίζει τηλεφωνικά, με ανοιχτό λογαριασμό.
Στην
αρχή πλήρωνε, αλλά μόλις έφευγε το χρέος, δεν σήκωνε το τηλέφωνο και πήγαινε να παίξει σε άλλο πρακτορείο ΟΠΑΠ χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο.
Τα τελευταία χρόνια κατάφερε να ξεγελάσει 5 πράκτορες με... φέσια που ξεπερνούν τα 80.000 ευρώ.
Μετά από συνάντηση των πρακτόρων αποφασίστηκε να κινηθούν νομικά εναντίον του με μηνύσεις και αγωγές και στις δίκες που έχουν διεξαχθή έως τώρα έχουν δικαιωθεί, χωρίς ωστόσο να έχει εισπράξει κάποιος ούτε ένα ευρώ.
Ο πολιτικός μηχανικός δεν έχει τίποτα στο όνομα του, αλλά εκκρεμεί εις βάρος του και το ποινικό σκέλος της υπόθεσης και μάλιστα σε βαθμό κακουργήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας eviazoom.blogspot.gr, ο νεαρός υποστήριξε ότι δεν εκείνος που τηλεφωνούσε στους πράκτορες, αλλά κάποιος άγνωστος που χρησιμοποιούσε το όνομα του, χωρίς όμως να καταφέρει να πείσει τους δικαστές έως τώρα
Keywords
Τυχαία Θέματα