Ποιος θα στειλει το σκανδαλο των συχνοτητων της ερτ στον εισαγγελεα;

18:37 12/9/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Insider
Ποιός λοιπόν θα αναλάβει να στείλει στον Εισαγγελέα τις υποθέσεις:
1. της παράνομης χορήγησης επίγειας συχνότητας στο Euronews
2. της παράνομης ένταξης του καναλιού...
υψηλής ευκρίνειας (HD) της ΕΡΤ στην πλατφόρμα της NOVA
3. της συγκάλυψης μη είσπραξης των οφειλομένων από την NOVA στην ΕΡΤ ΕΞΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ από τέλη χρήσης επιγείων συχνοτητων
;

Πάντως όχι η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΙΜΟΥ, ΔΙΟΤΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΗ- με την καθαρά νομική έννοια του όρου: αν θυμάστε, ο ΣΙΜΟΣ ενέκρινε την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του "για τι παιδί μου ρε γαμώτο", όπου έλεγε ότι τον πολεμάνε τα συμφέροντα γιατί "προώθησε την Τηλεόραση Υψηλής Ευκρίνειας": ναι, την προώθησε στη NOVA, ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ!!!. Και Ο ΣΙΜΟΣ ΠΡΟΣΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!

Από ότι φαίνεται, η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΙΜΟΥ προωθεί συνειδητά ανθρώπους άσχετους με τις συχνότητες στην αρμόδια Γενική Διεύθυνση, ώστε να κάνουν παιχνίδι ανενόχλητοι οι ενδιαφερόμενοι!!!

Γιατί ΝΕΝΕΚΟ, και μάλιστα ΤΕΤΟΙΟ ΝΕΝΕΚΟ δεν ξαναβρίσκεις ΕΥΚΟΛΑ: να βάζει υπογραφές σε παράνομη εκχώρηση συχνοτήτων, παράνομη εκχώρηση ελεύθερων καναλιών σε συνδρομητικές πλατφόρμες, συγκάλυψη μή είσπραξης εκατομμυρίων ευρώ από τέλη συχνοτήτων, παράνομη εκχώρηση εκμετάλλευσης δορυφορικών προγραμμάτων, παράνομη παροχή εγγυήσεων υπέρ εταιρειών μη συμβαλλομένων με την ΕΡΤ, και λοιπά πολλά.

(Ποιός είναι ο ΝΕΝΕΚΟΣ; Ρωτήστε τον ΤΣΑΚΙΡΗ που του έβγαλε το παρατσούκλι...)
Μήπως λοιπόν την υποθεση στον Εισαγγελέα θα την στείλει ο αρμόδιος Γραμματέας για θέματα συχνοτήτων ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ;
Μαθαίνουμε ότι ο ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ο οποίος πέρασε από την ΕΡΤ και γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα ζήτησε ΗΔΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ από την ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΙΜΟΥ για την συχνότητα του Euronews. Οταν του στείλουν την καυτή πατάτα, θα την κρατήσει αυτός; εμ ο Δασκαλάκης δεν ειναι κορόιδο!!!

ΝΙΚΟ ΣΙΜΟ, καλά ξεμπλεγματα όπως τάκανες...

ΤΖΩΝΗ, μπες στο HAMMER και πάτα τέρμα γκάζι και μην κοιτάς πίσω γιατί αλλιώς θα αρχίσουν πολλοί να πιστεύουν ότι εσύ κανόνισες το "deal" με άλλον "προηγούμενο εργοδότη", δικό σου αυτή τη φορά.
Keywords
Τυχαία Θέματα