Ποιοι θελουν τη νδ στο 5% παρεα με το πασοκ;

12:19 13/2/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Έχουμε γράψει πολλές φορές από αυτό εδώ το βήμα, ότι ο Αντώνης Σαμαράς, έχασε τη μεγάλη ευκαιρία, να γίνει ο ήρωας στην ιστορία της Νεότερης Ελλάδας, και αναμορφωτής του...
Έθνους, με ένα μεγάλο «όχι» στο μνημόνιο και την τρόικα! Αυτό άλλωστε είχε εξαγγείλει με το Ζάππειο 1,2...και πάει λέγοντας. Στην πορεία προς την εξουσία, άλλαξαν
τα δεδομένα(..). Σύμβουλοι και συνεργάτες, τον οδήγησαν, σε δύσκολους και ολισθηρούς δρόμους(!!!).

Τα χρόνια της απομόνωσης, του στοχασμού, και της φιλίας του... Ελύτη, δεν του έδωσαν τη σοφία του Καραμανλή όταν επέστεψε από το Παρίσι. Ενώ είχε όλες τις γνώσεις και το πολιτικό πάθος της δημιουργίας, και κυρίως την αγάπη του κόσμου, τον εγκατέλειψε στην τύχη του παρά την ελπίδα και προοπτική που του υποσχέθηκε! Όσοι από μας γνωρίσαμε η συνεργαστήκαμε με τον Αντώνη! και δώσαμε τη μάχη για να έρθει στην εξουσία, δεν πιστεύουμε, ότι ο σημερινός Αντώνης Σαμαράς έχει καμιά σχέση με τον δικό μας.... Αντώνη!

Η συνεργασία του, με το ΠΑΣΟΚ και το Βενιζέλο, που τον έσωσε από βέβαιο πνιγμό. Οι καθημερινές σχεδόν γκάφες και αποφάσεις, εις βάρος του Ελληνικού λαού, οδηγούν φίλους και Νεοδημοκράτες, να εγκαταλείπουν σιγά-σιγά, τη Γαλάζια παράταξη. Ποιοι άραγε θέλουν τη ΝΔ στα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ; Αυτό το γνωρίζει μόνο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Οι επιλογές γαλάζιων πολιτικών, στις περιφερειακές και αυτοδιοικητικές εκλογές, που δεν απηχούν τη θέληση των ψηφοφόρων, επιδεινώνουν περισσότερο την κατάσταση. Αν έκανα μια ακτινογραφία της ΝΔ αυτή τη στιγμή, θα έλεγα ότι υπάρχουν 3 μέτωπα. Σαμαρικοί, Καραμανλικοί.και Μητσοτακικοί.

Και με την ευκαιρία κύριε πρόεδρε, μαζέψτε λίγο τον Άδωνι Γεωργιάδη. Έχει ξεπεράσει και τον Γεωργαλά της χούντας. Κάθε μέρα παίρνει σβάρνα όλα τα ΜΜΕ, και προκαλεί την Ελληνική κοινωνία με την προπαγάνδα και το μνημόνιο. Κακό σας κάνει.

Η δυνατότητά του Αντώνη Σαμαρά, να συνθέτει απόψεις, ιδέες και να πείθει το συνομιλητή του, ανήκει πλέον στη σφαίρα της φαντασίας. Η γκάφα, η βεβιασμένη απόφαση χρίσματος προσώπων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, που δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των τοπικών κοινωνιών, σιρικνώνουν έτη περισσότερο το φιλελεύθερο χώρο. Η αίσθηση που έχω είναι, ότι κανένα από τα πρόσωπα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη δεν θα εκλεγεί. Πολύ περισσότερο στην Αθήνα, που μόνο με θαύμα θα περάσει στον 2ο γύρο. Αγαπητέ πρόεδρε, εύχομαι καλή επιτυχία, αλλά δεν την βλέπω, παρά μόνο οργή και αγανάκτηση του κόσμου. Σύντομα, όπως θα δείτε θα υπάρξουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, και εσείς σε νέες.. περιπέτειες! Αυτό το βουβό κύμα που ταξιδεύει, στις ψυχές και τις καρδιές των Ελλήνων, γρήγορα σαν τσουνάμι θα βγει στην επιφάνεια, παρασύροντας τα πάντα στο περασμά του(!!!).
Keywords
Τυχαία Θέματα