Ποιο ευκολα το πασοκ πρωτο παρα αυτοδυναμη η νδ

07:42 24/4/2012 - Πηγή: Fimotro
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 παραδέχθηκε πως θα έπρεπε να είχαν προχωρήσει οι διαρθρωτικές αλλαγές χωρίς καμία ταλάντευση αλλά δεν ήταν ώριμη η ελληνική κοινωνία, ενώ έκανε λόγο και...
για συντεχνίες οι οποίες τις εμπόδισαν.Επίσης τόνισε πως το κορυφαίο λάθος της διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ ήταν «ότι πήγαμε μόνοι μας στο πρώτο μνημόνιο.
Εγώ είχα μιλήσει για διευρυμένη πλειοψηφία 180 βουλευτών σε εκείνη την περίπτωση όλοι θα αναλάμβαναν τις ευθύνες τους» είπε χαρακτηριστικά ο Ευάγγελος Βενιζέλος.Υποστήριξε πως ο ίδιος έκανε την διαπραγμάτευση για το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους. «Την άρχισα τον Σεπτέμβριο και ήταν η μεγαλύτερη αφαίρεση χρέους που έχει γίνει ποτέ». Κατηγόρησε τον Πρόεδρο της ΝΔ ότι εκβιάζει το εκλογικό σύστημα όταν μιλάει για αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις. «Πιο εύκολο πάντως είναι να βγει πρώτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ παρά αυτοδύναμη η ΝΔ» είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Χαρακτήρισε ανέφικτα τα μέτρα που παρουσίασε ο Πρόεδρος της ΝΔ και είπε με ειρωνικό ύφος «Τα Ζάππεια είναι ατελείωτα όπως οι επιτυχημένες ταινίες».Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως δεν θα υπάρξουν άλλες μειώσεις σε χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους «δεν θα γίνουν άλλες τυφλές οριζόντιες περικοπές.
Keywords
Τυχαία Θέματα