Πληρη στηριξη ζητησε ο ευ. βενιζελος

08:16 5/12/2011 - Πηγή: Fimotro
Την πλήρη στήριξη και κάλυψη όλων των κομμάτων και πάντως των τριών κομμάτων που μετέχουν στην κυβέρνηση ζήτησε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος από το βήμα της Βουλής, τονίζοντας πως οι χειρισμοί των επομένων μηνών για την πλήρη και αποτελεσματική εφαρμογή... του PSI, της συμμετοχής του ιδιωτικού τομέα στη μείωση και τη βιωσιμότητα
του ελληνικού δημοσίου χρέους, είναι λεπτοί, δύσκολοι και όχι ακίνδυνοι.
Κατά τη συζήτηση επί του προϋπολογισμού στην Ολομέλεια, κάνοντας λόγο για εθνική αποστολή ιστορικών διαστάσεων έστειλε νέο μήνυμα προς τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου, με κύριο αποδέκτη τη ΝΔ.
Σημείωσε μεταξύ άλλων: Όποιος έχει να προτείνει βελτιώσεις, τώρα που έχουμε κυβέρνηση εθνικής ενότητας να έρθει να σταθεί δίπλα στον υπουργό Οικονομικών για να διαπραγματευτούμε τώρα για το νέο πρόγραμμα στήριξης.
Δεν υπαρχει μετά η θεωρία της επαναδιαπραγμάτευσης, δεν υπάρχει αντιπολιτευόμενη συμπολίτευση και συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση.
Ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε και σε μέτρα άμεσης κοινωνικής προστασίας, όπως τα χαρακτήρισε, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως παρατείνεται η αναστολή των πλειστηριασμών τουλάχιστον κατά ένα χρόνο, ώστε να μην υπάρχει η απειλή στο σπίτι του οφειλέτη.
Keywords
Τυχαία Θέματα