Ανοιχτο το ενδεχομενο να επιστρεψει ο νικολοπουλος στη νδ εαν κερδισει ο τζιτζικωστας

"Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟ 1997"
Σε τροχιά ρήξης με τους ΑΝΕΛ ο «συνεργαζόμενος», όπως υπογράμμισε με νόημα ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Γιάννη Παπαγιάννη. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι στην...
εθνική συνδιάσκεψη του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος που προΐσταται «θα εισηγηθεί αυτόνομη κάθοδο στις επόμενες εκλογές».

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις
στη ΝΔ τόνισε ότι "πρέπει να σταματήσει να συμπορεύεται με λαθρέμπορους και λαμόγια και εξέφρασε την προτίμησή του στον Απόστολο Τζιτζικώστα λέγοντας ότι η πορεία του θυμίζει αυτή του Κώστα Καραμανλή το 1997".

Χαρακτήρισε νεοφιλελεύθερο τον Κυριάκο Μητσοτάκη κάνοντας νύξεις για την υπόθεση Χριστοφοράκου ενώ χαρακτήρισε «εκπρόσωπο του παλιού» τον Βαγγέλη Μείμαράκη.

Ζήτησε να «ριχθεί άπλετο φως στα οικονομικά των κομμάτων» και έσπευσε να αναφερθεί σε υπόθεση λαθρέμπορου που «με νομικά τερτίπια κατάφερε να διαγράψει από το πρωτοδικείο πειραιά πρόστιμο επτά εκατομμυρίων που του είχε επιβληθεί».

Όπως είπε μάλιστα επειδή «τόλμησε να κάνει επερώτηση στη Βουλή για την συγκεκριμένη υπόθεση ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας του έχει καταθέσει αγωγή».
Keywords
Τυχαία Θέματα