Πιθανη συναντηση βενιζελου - κουβελη...

21:08 4/11/2012 - Πηγή: Fimotro
Αγώνα δρόμου κάνουν ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος για να πείσουν το Φώτη Κουβέλη να πει το ''ναι'' στα εργασιακά.
Σύμφωνα με το MEGA, δεν αποκλείεται, ...
λένε οι συνεργάτες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος να
συναντηθεί με το Φώτη Κουβέλη τη Δευτέρα, στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει. Μία συνάντηση που θα γινόταν σήμερα, εάν γινόταν πιο νωρίς η συνάντηση του κ. Κουβέλη με τον Πρωθυπουργό.
Το επιχείρημα του Ευάγγελου Βενιζέλου είναι ότι τα τρία κόμματα συμφώνησαν στο πακέτο 13,5 δις ευρώ, ουσιαστικά στο σύνολο του, και δεν πρέπει να τα χαλάσουν στο 0,1%. Το δεύτερο επιχείρημα είναι ότι το ΠΑΣΟΚ αιμορραγεί, όπως ο ίδιος ο πρόεδρος του παραδέχθηκε δημοσίως και δεν πρέπει τώρα να σπάσει η συμφωνία.
Από την πλευρά του ο Φώτης Κουβέλης δεν περιμένει θεαματικές αλλαγές από τη συνάντηση του με τον Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου. Δε θα υπαναχωρήσει, εκτός και αν διαχωριστούν τα εργασιακά, καθώς θεωρεί ότι, έστω και την τελευταία στιγμή, είναι εφικτή η χρονική μετάθεση της συζήτησης για τα εργασιακά. Επικαλείται μάλιστα το επιχείρημα της Κομισιόν ότι οι αλλαγές που προωθούνται στα εργασιακά είναι ασυμβίβαστες και με την ευρωπαϊκή νομοθεσία.
Keywords
Τυχαία Θέματα