Πετσαλνικος: δεν συμφωνω με τις διαγραφες στο πασοκ

20:02 16/2/2012 - Πηγή: Fimotro
Τη διαφωνία του για τις διαγραφές μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε o πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος, εκτιμώντας σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, πως «θα μπορούσαν να ληφθούν άλλα μέτρα, όπως η παραπομπή στα... πειθαρχικά όργανα του Κινήματος
για να εξεταστεί εκεί η ευθύνη των βουλευτών».Σχετικά με τον χρόνο των εκλογών, τόνισε ότι προέχει να διασφαλιστεί η νέα δανειακή σύμβαση και κυρίως η ολοκλήρωση του PSI. «Οι εκλογές ίσως εκτονώνουν κάποια κατάσταση. Το ερώτημα είναι ποια θα είναι η κατάσταση μετά τις εκλογές, σε ό,τι αφορά και τη σύνθεση της Βουλής και τη δυνατότητα του να υπάρχει μια κυβέρνηση που θα έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει αυτόν τον δύσκολο μεν, αλλά απόλυτα αναγκαία δρόμο», είπε.

Για τις πιέσεις που ασκούνται στη χώρα από τη γερμανική πλευρά, υποστήριξε ότι ακόμα και εντός γερμανικής κυβέρνησης δεν υπάρχει ενιαία άποψη και ενιαία γραμμή.

Σχολιάζωντας τα εσωκομματικά στο ΠΑΣΟΚ, σημείωσε ότι το μείζον είναι να τηρηθεί το καταστατικό και να είναι σύννομες οι διαδικασίες.
Keywords
Τυχαία Θέματα