Επιμενει για ντιμπεϊτ ο κυριακος μητσοτακης

ΚΑΚΩΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
Στη διενέργεια ενός τουλάχιστον ντιμπέιτ, μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων για την ηγεσία της ΝΔ, επέμεινε και χθες ο Κυρ. Μητσοτάκης, βρίσκοντας...
ανταπόκριση, ωστόσο, μόνο από την πλευρά του Αδ. Γεωργιάδη και του Α. Τζιτζικώστα, καθώς ο Βαγ. Μεϊμαράκης, μετά τη σύγκρουση της Τρίτης, αρνείται να πάρει μέρος σε μια δημόσια τηλεμαχία.
Χθες ο κ. Μητσοτάκης σχολιάζοντας, στα Ιωάννινα,
το επεισόδιο της Τρίτης υποστήριξε ότι «υπήρχαν μικρές διαδικαστικές διαφωνίες οι οποίες έχουν επιλυθεί», τόνιζε, ωστόσο, ότι θα είναι πάρα πολύ ωφέλιμο να έχουμε τουλάχιστον μια δημόσια συζήτηση. Καλώ όλους τους συνυποψηφίους μου, πρόσθεσε «να τοποθετηθούν άμεσα για την ανάγκη να έχουμε τουλάχιστον μια δημόσια συζήτηση, ώστε να γνωρίζουν όλοι οι πολίτες τις θέσεις και τις απόψεις μας όχι μόνο για τη Νέα Δημοκρατία αλλά και για το μέλλον του τόπου».
Στη νέα πρόταση του κ. Μητσοτάκη απάντησε θετικά, με ανάρτησή του στο twitter, μόνο ο Αδ. Γεωργιάδης, ενώ από το περιβάλλον του κ. Μεϊμαράκη έλεγαν (ανεπίσημα) ότι ο πρόεδρος της ΝΔ έχει υπογραμμίσει πως δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε ένα ντιμπέιτ, καθώς μια τέτοια δημόσια αντιπαράθεση θα ευτελίσει τη διαδικασία και δεν θα συμβάλει στην ενότητα του κόμματος. Την ίδια ώρα, σιγήν ιχθύος κρατούσαν στο περιβάλλον του Απ. Τζιτζικώστα, καθώς ο ίδιος έχει καταστήσει σαφές ότι θα συμμετάσχει σε τηλεμαχία μόνο αν πάρουν μέρος όλοι οι συνυποψήφιοί του.
Παρά ταύτα, ο Κυρ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι «η επόμενη μέρα θα βρει τη ΝΔ ενωμένη, συγκροτημένη δύναμη αντιπολίτευσης στη Βουλή, αλλά και με διάθεση να αλλάξουν πολλά πράγματα στην οργάνωση, στη δομή και τη λειτουργία του κόμματος, ώστε να μπορέσουμε να μιλήσουμε ξανά σε ακροατήρια τα οποία δεν μας ακούν πια».
Την ίδια ώρα και ο κ. Γεωργιάδης, από την Κομοτηνή όπου περιοδεύει, υπογράμμισε ότι «η ενότητα της παρατάξεως είναι ιερή» και πως είναι «άλλο κεφάλαιο να βγάλουμε αρχηγό και άλλο κεφάλαιο πιο σημαντικό την επόμενη ημέρα να είμαστε όλοι μαζί και αγαπημένοι».
Keywords
Τυχαία Θέματα